Pagina wordt geladen ...
zoeken

Asbest saneren bij woning, schuur, garage (particulieren)

Asbest saneren bij woning, schuur, garage (particulieren)? U kunt terecht bij Gebr. Middelveld ook voor kleine saneringen. Zit er asbest in uw woning, schuur, tuinhuisje of garage? U ziet hier een voorbeeld van een project waarbij wij asbest verwijderden bij een schuur en garage.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

Neem dan gerust contact met ons op!

Sanering dakbeschot

Sanering asbesthoudend dakbeschot

Een deel van het dak van de woning bevatte asbesthoudend dakbeschot. Het ging om een oppervlakte van 58 vierkante meter (720 kilo asbesthoudend bouwmateriaal).

De wanden en het plafond van de ruimten op de eerste verdieping zijn afgetimmerd. Daardoor was er geen kans op verspreiding van de asbesthoudende restanten en kon de 1e verdieping veilig worden gebruikt.

Direct na de vrijgave stonden de manschappen van de aannemer klaar om het dak weer onder zeil te krijgen in verband met de weersomstandigheden. Onze werkwijze proberen wij te onderscheiden door mee te denken met onze opdrachtgevers en zo tot een zo goed mogelijk eindresultaat te komen.

renovatie garage asbest verwijderen

Asbest verwijderen dak van garage

Renovatie van het dak van een garage in Ruinen. Gebr. Middelveld heeft hier op 1 dag het asbest gesaneerd, de gordingen vervangen én een nieuw geïsoleerd dak gemonteerd.

Door de geringe omvang van een dak zoals dit is het soms mogelijk een renovatiedak in 1 dag geheel kant en klaar op te leveren. Daarvoor moet alles wel tot in de puntjes zijn voorbereid en is er een zeer strakke planning.

Het dak is vooraf precies opgemeten en aan de hand daarvan zijn zowel de nieuwe dakpanelen als alle afwerkstukken besteld. Daarnaast moesten er bij deze renovatie ook nog 4 gordingen worden vervangen. Op de dag van uitvoering zijn we op tijd begonnen met het saneren van het asbest. Zodra het saneren klaar was en er een vrijgave was gegeven konden we meteen beginnen met het vervangen van de gordingen. Daarna werden panelen gemonteerd en aansluitend is alles meteen afgewerkt met zetwerk.

Meer over zetwerk

asbestsanering particulieren 

Asbest saneren bij garage of schuur

De eigenaren van deze garage met aanbouw wilden graag van het asbest af dat op het dak lag. Aangezien het een open garage betrof en de gevels ook niet geïsoleerd waren is uiteindelijk voor het nieuwe dak gekozen voor een dikke enkelwandige stalen dakplaat met golfprofiel.

Om condensvorming zoveel mogelijk te voorkomen zijn de dakplaten aan de onderzijde ook voorzien van een anticondensdoek. Als de weersomstandigheden zodanig zijn dat er condens ontstaat kan dit doek dat vocht opnemen waardoor het niet snel gaat druppen. Bij voldoende ventilatie waaien de dakplaten later vanzelf weer droog. De dakconstructie was niet geheel strak meer, maar in overleg is besloten dat uitvlakken niet noodzakelijk was.

De garage met aanbouw had voorheen geen windveren, maar nu ze er na renovatie wel aan zitten maakt dit het wel helemaal af. Zoals bij de meeste van de door ons uitgevoerde renovaties heeft Gebr. Middelveld naast de renovatie ook gezorgd voor alle administratieve zaken zoals een rapport, de sloopmelding enz. De reactie van de eigenaren: “het dak ligt er netjes bij en alles is mooi vlot gegaan!”

Meer over Asbestsanering

Sanering kleine daken 

Sanering schuurtje

Ook voor asbestsanering en renovatie van een kleiner dakoppervlakte kunt u bij ons terecht. Wij voerden bovenstaande sanering en renovatie uit in Dwingeloo.

Vragen over asbestsanering?

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

Neem dan gerust contact met ons op!

Neem contact met ons op

keurmerken

facebook linkedin google twitter instagram.