Pagina wordt geladen ...
zoeken

Subsidieregelingen asbestsanering

Op 1 november 2018 is bekend gemaakt dat het subsidiebudget van 75 miljoen voor de subsidieregeling verwijderen asbestdaken is overschreden.

%formulier

asbestsanering/deskundig-asbestinventariseerder-middelveld

Subsidieplafond bereikt

De subsidieregeling had een tijdelijk karakter. De regeling was vanaf 1 januari 2016 tot en met 2019 beschikbaar totdat het budget was uitgeput.

Dit is dus inmiddels het geval. Er komt helaas vooralsnog ook geen nieuw budget. Zodra er nieuwe subsidieregelingen bekend worden gemaakt dan leest u het hier meteen!

We raden u wel aan te checken of uw gemeente of provincie misschien nog regelingen mbt asbest heeft. In Drenthe bijvoorbeeld bestaat de mogelijkheid om tegen een laag tarief de kosten voor verwijdering van asbest te financieren, de Asbestregeling Drenthe. Daarnaast is er de Energiebespaarlening Drenthe, een regeling waarvan u gebruik kunt maken als u saneren van asbest combineert met dakisolatie.

Kosten asbestverwijdering

Veel mensen zitten ermee, of komen er binnen afzienbare tijd mee te zitten: ze moeten van hun asbestdak af.

En dat kost veel geld, dat is algemeen bekend. Maar waarom is het nu eigenlijk zo duur? Simpel gezegd is asbest saneren niet meer dan het demonteren van platen. De manier waarop dat gedaan moet worden is wat het zo duur maakt.

Lees meer: kosten asbestverwijdering

Gebr. Middelveld BV: specialist in o.a. asbestsanering

Gebr. Middelveld BV is specialist in o.a. asbestsanering en het leveren van constructiewerk bij bedrijfshallen en stallen.

Bovendien leveren en monteren wij dak- en gevelbeplating en plaatsen wij zonnepanelen. Technische kennis is gebundeld in ons bedrijf: constructiewerk, installatietechniek en dak- en gevelbeplating.

Meer over Asbestsanering

 

 

keurmerken

facebook linkedin google twitter instagram.

website optimalisatie dotsolutions