Informatie aanvragen Vacatures
0528-263684

Asbestverwijdering: SC 530 gecertificeerd

Gebr. Middelveld bestaat dit jaar 50 jaar! Een lange en mooie periode waar we dit jaar natuurlijk bij stilstaan en waar we met trots op terugkijken. Maar we kijken tegelijkertijd ook vooruit. Ons jubileumjaar markeert namelijk tevens de start van een nieuwe bedrijfstak. Ons toch al brede dienstenpakket met daarin Installatietechniek, Staalbouw en Constructies, Tuin & Park en Dak & Gevelbeplating wordt uitgebreid met het saneren van asbest. Voor Gebr. Middelveld is dat een logische stap.

Asbestsanering

Al jaren renoveren we in heel Noord- en Midden-Nederland en Noord Holland daken. Het asbestdak wordt verwijderd en aansluitend monteren wij een nieuw dak. Ook het uitvlakken of vervangen van houten gordingen, het aanpassen of vervangen van stalen spanten en de montage van bijvoorbeeld zonnepanelen of (led)verlichting kan door onze eigen vakmensen worden uitgevoerd. Alleen het saneren van asbest werd tot voor kort uitbesteed aan onderaannemers. Met het behalen van het SC-530 certificaat kan Gebr. Middelveld nu het gehele proces van het renoveren van asbestdaken volledig in eigen beheer uitvoeren. Met ervaren en goed opgeleid personeel en uitstekend materieel zijn we er helemaal klaar voor om Nederland asbestvrij te maken.

SC 530 certificering: bekijk de bedrijfsfilm

Asbest gecertificeerd bedrijf SC 530

Als u dus asbest op uw dak heeft (of elders in en om het huis) dan weet u, als relatie van Gebr. Middelveld, dat u daarvoor vanaf nu ook bij ons terecht kunt. Wilt u meer informatie of een vrijblijvende offerte, neem dan gerust contact op met één van onze medewerkers van onze afdeling asbestsanering. U kunt ons bereiken via 0528-263684.

Bekijk de bedrijfsfilm