Informatie aanvragen Vacatures
0528-263684

Bedrijfshallen en industriële bouw: nieuwbouw, renovatie

Bedrijfshallen en industriële bouw: nieuwbouw, verbouw, onderhoud en renovatie in Noord- en oost Nederland. Gebr. Middelveld levert staalconstructies, installatietechniek en dak- en gevelbeplating. bij Gebr. Middelveld BV bent u aan het juiste adres. Ons bedrijf is multidisciplinair en daarom kunnen we het totale project voor u verzorgen.

Ontwerp en inventarisatie

Ontwerp en inventarisatie van bedrijfshal

Of het nu om nieuwbouw of renovatie van uw bedrijfshal gaat: een goede inventarisatie is het halve werk. Uw idee kunnen wij omvormen tot een ontwerp. Ieder project wordt tot in detail uitgetekend in Tekla, het meest geavanceerde 3D BIM tekenprogramma op de markt. Deze werkwijze zorgt ervoor dat fouten worden uitgesloten en de gehele werkvoorbereiding, productie én montage soepel en snel verloopt.

Ervaren staalconstructeurs

Nieuwbouw bedrijfshal in Drenthe

Jarenlange ervaring, de juiste kennis van staalconstructies zorgen voor een bedrijfshal dat staat als een huis. Wij denken met u mee tijdens tijdens de ideefase, het ontwerp en de bouw en realisatie.

Veiligheid staat bij ons voorop en daarom voldoen wij aan alle veiligheidsvoorschriften. Gebr. Middelveld BV beschikt over de juiste certificering. Wij kunnen u van dienst zijn bij de aanvraag van de bouwvergunning tot alle formaliteiten die maar horen bij de nieuwbouw of verbouwing van uw bedrijfshal.

Nieuwbouw, renovatie en verbouwing

Bedrijfshal: nieuwbouw

Wij bouwen bedrijfshallen en loodsen van uitstekende kwaliteit. Ons bedrijf heeft door een unieke combinatie van staalbouw, dak- en gevelbeplating en installatietechniek alles onder één dak. Ook bij een renovatie of restyling hoort een hoort een goed plan en een gedegen inventarisatie van uw wensen. Wij kunnen uw bedrijfshal volledig strippen en voorzien van een nieuwe gevelopbouw. Eventueel met aanpassingen aan de constructie als u bijvoorbeeld een extra raam, loopdeur of overheaddeur wilt plaatsen.

Gevelrenovatie en gevelrestyling van uw bedrijfshal

Gevelrenovatie

Wilt u uw bedrijfshal een ander imago geven of is uw bedrijfshal toe aan een grondige renovatie van uw gevel? Wilt u uw gevel restylen? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Voorbeeld gevelrenovatie

Fabriekshallen, productiehallen en magazijnen

Gebr. Middelveld bouw fabriekshallen en magazijnenFabriekshal en magazijnen: nieuwbouw

Gebr. Middelveld BV bouwt fabriekshallen, productiehallen, magazijnen, logistieke centra en industriële loodsen. Van staalconstructies voor de fundering, het ontwerpen van hoofddraagconstructies en hulpconstructies tot het leveren van spanten, dak- en gevelconstructies opmaat. Ook bij de inrichting van de bedrijfshal kunnen wij u van dienst zijn door:

 • levering trappen en bordessen en balustrades
 • levering hekwerken en doorvalbeveiliging
 • levering toepassingen voor o.a. machinebouw of maatwerktoepassingen in aluminium, staal of RVS
 • constructies voor kraanbaaninstallaties
 • het plaatsen of wijzigen van interne scheidingswanden
 • levering en montage van alle dak en gevelelementen
Voorbeeld nieuwbouw fabriekshal

Bedrijfsruimte

Constructie bedrijfsruimte

Staalconstructie voor een nieuwbouw bedrijfsruimte. De bedrijfsruimte zal worden uitgevoerd met een plat dak met bitumen dakbedekking. De afmetingen van de loods worden 22 m breed, 6,8 m hoog, 39 m lang en goothoogtes van 3 m en 4,8 m.

Meer over deze bedrijfsruimte

 

Installatiewerk en installatietechniek

Installatiewerk bedrijfshallen

Gebr. Middelveld BV kan alle installatiewerk in uw bedrijfshal uitvoeren zoals de aanleg van gas, water, elektra, hemelwaterafvoeren etc. maar daar blijft het niet bij. We plaatsen airco's en ventilatiesystemen, zonnepanelen en verwarming.

Ook vormen van duurzame energie kunnen we toepassen zoals het plaatsen van bijvoorbeeld zonnecollectoren, warmtepompen of WTW. Onze installateurs zijn u graag van dienst met alle installatietechniek in uw bedrijfshal.

Domotica: bedrijfshallen en kantoren

Domotica: bedrijfspanden, bedrijfshallen en kantoren

Zowel bij bedrijfshallen als kantoren zijn er tal van slimme toepassingen mogelijk met Domotica zoals:

 • Lichtbesturing
 • Klimaatregeling
 • Jaloeziebesturing
 • Rook- en hittemelding
 • Energiemeting
 • Grafische besturing
 • Bewaking
 • Veiligheid

Dit is nog maar een greep uit de vele mogelijkheden. Er worden voortdurend nieuwe toepassingen bedacht en op de markt gebracht. Domotica wordt steeds meer geintegreerd in ontwerpen van nieuwe gebouwen. Het kan in veel gevallen ook prima in bestaande gebouwen worden geïntegreerd. Gebr. Middelveld BV is specialist in domotica en kan u voorzien van advies, aanleg en installatie.

Domotica

Bedrijfshallen in Friesland, Groningen, Drenthe, Overijssel, Flevoland, Gelderland en Noord-Holland

Meer informatie over bedrijfshallen?

Bedrijfshallen in Noordoost Nederland: Drenthe, Friesland, Groningen, Overijssel en Flevoland. Voorbeelden van projecten: Gebr. Middelveld.  Of het nu om renovatie, verbouwing, nieuwbouw of uitbreiding gaat: bij gebr. Middelveld BV bent u aan het juiste adres als specialist in de bouw van bedrijfshallen.

Gebr. Middelveld BV is gevestigd te Alteveer (bij: Hoogeveen, Drenthe) en bouwt in Noord-Nederland en Oost-Nederland bedrijfshallen.  Wilt u meer informatie of een adviesgesprek? Neemt u gerust contact met ons op.

Utiliteitsbouw en industriebouw

Drenthe

Onderstaand treft u enkele voorbeelden van bedrijfshallen die wij bouwden in Drenthe.

Nieuwbouw bedrijfshal te Hoogeveen

Bedrijfshal: van ontwerp tot realisatie

Op de foto's ziet u een voorbeeld van een bedrijfshal die wij gebouwd hebben te Hoogeveen.

Meer over nieuwbouw fabriekshal Hoogeveen

Loodsen in Drenthe: dakopbouw

Bouw loods DrentheDakopbouw loods

Op de foto ziet u een voorbeeld van dakopbouw op een bestaande loods. Het project is uitgevoerd in Hoogeveen. Werkzaamheden: Levering en montage van staalconstructie, warmdakplaten en geïsoleerde wandpanelen.

Dak- en gevelbekleding bij bedrijfshal in Tynaarlo

Damwanden bedrijfshal Tynaarlolichtstraat TynaarloNaadloze aluminium dakgoot

Een voorbeeld van een project waarbij Gebr. Middelveld BV de dak- en gevelbekleding heeft geleverd en gemonteerd. Er is gekozen voor een geïsoleerde lichtstraat en naadloze aluminium dakgoten.

Gevelbekleding bedrijfspand Tynaarlo (Drenthe)Bedrijfspand Tynaarlo door Gebr. Middelveld BVKingspan dakpanelen op bedrijfshal

Hieronder ziet u hoe bij de gevels een opbouwwand werd gemonteerd, een systeem dat bestaat uit (in dit geval geperforeerde) binnendozen met (ingesealde) isolatie en daar voor worden damwandplaten gemonteerd.

Gevelrestyling werkplaats en winkel: Noordscheschut

Gevelrestyling NoordscheschutGevelrenovatie Noordscheschut

Een voorbeeld van een project waarbij Gebr. Middelveld BV de gevelrenovatie uitvoerde bij een tweewielercentrum in Noordscheschut. Bij dit project werden horizontale golfplaatjes gebruikt en werd de coating van het zetwerk in de bedrijfskleuren uitgevoerd.

Bedrijfshal inclusief installatiewerk te Hoogeveen

Bedrijfshal Reinders Hoogeveenmontage bedrijfshal Hoogeveen (Drenthe)

Nieuwbouw bedrijfshal te Hoogeveen: Het leveren en monteren van de staalconstructie, de sandwichpanelen voor de gevelbeplating en het staaldak. Tevens het uitvoeren van de installatiewerkzaamheden, inclusief verwarming en verlichting.

Bedrijfshallen in Drenthe: nieuwbouw en renovatie

Nieuwbouw bedrijfshal in Drenthe

Gebr. Middelveld BV verzorgt in Drenthe de nieuwbouw, renovatie en verbouwing van o.a. bedrijfshallen. Wij zijn actief in de gehele provincie Drenthe o.a. Assen, Hoogeveen, Coevorden, Emmen, Meppel, Beilen, Roden en Borger.

Friesland

Ook in Friesland bouwt Gebr. Middelveld BV bedrijfshallen. Onderstaand treft u de voorbeelden.

Nieuwbouw van bedrijfshal in Noordwolde

Bedrijfshal Friesland / Noordwolde

Op de foto ziet u een project van de nieuwbouw van een bedrijfshal in Friesland waar Gebr. Middelveld BV de gehele nieuwbouw heeft verzorgd. Belangrijk is de vraag: wat voor bedrijfshal wilt u? Wilt u een basisuitvoering? Graag brengen we met u meerdere opties in kaart. Zodat u een goed beeld krijgt van de mogelijkheden. En natuurlijk ook van de kosten die erbij horen.

Dakbeplating bij de bedrijfshal

Wij verzorgden de levering en montage van:

 • geïsoleerde dakpanelen
 • Vlakke onder en bovennokken, inclusief vulling
 • Veiligheidsnetten + randbeveiliging.
 • Gezet stalen windveer, ontwikkeld max. 900mm gerekend. Voorzien van
 • een standaard plastisol coating in nader te bepalen standaard kleur.
 • RVS bevestigingsmateriaal

Gevelbeplating: levering en montage

Leveren en monteren van:

 • geïsoleerde wandpanelen met aan de buitenzijde een standaard plastisol coating en aan debinnenzijde een standaard interieur coating.
 • polycarbonaat lichtpanelen als topgevel
 • Bevestigingsmateriaal.
 • Gezet stalen lekdorpels, hoekstukken

Bedrijfshallen in Friesland: nieuwbouw en renovatie

Nieuwbouw bedrijfshal in Friesland

Gebr. Middelveld BV verzorgt in Friesland de nieuwbouw, renovatie en verbouwing van o.a. bedrijfshallen en is gespecialiseerd in staalbouw en utiliteitsbouw. Wij zijn actief in de gehele provincie Friesland o.a. Balk, Beetsterzwaag, Bolsward, Buitenpost, Burgum, Bergum, Damwoude, Dokkum, Drachten, Grou, Gorredijk, Heerenveen, Franeker, Harlingen, IJlst, Joure, Kootstertille, Leeuwarden, Lemmer, Littenseradiel, Wommels, Sneek, Woudsend.

Overijssel

Gebr. Middelveld BV bouwt bedrijfshallen en bedrijfsunits in Overijssel. Op deze pagina treft u projecten van utiliteitsbouw in de provincie Overijssel.

Bedrijfshal en woning te Dedemsvaart

Bedrijfshal in Dedemsvaart / Overijssel

Gebr. Middelveld BV verzorgde de staalconstructie te Dedemsvaart waar een vijftal bedrijfswoningen werden gebouwd en de combinatie met ondernemen en een eigen bedrijfsunit bij de woning mogelijk werd gemaakt.

Poolmanserf

Restyling en renovatie bedrijfspand te Sibculo

Restyling bedrijfspand te Sibculo (Overijssel)

Gebr. Middelveld BV verzorgde een restyling en renovatie van een bedrijfspand in Sibculo. Ook werd een nieuwe overkapping gemaakt voor het terras plus een stalen steektrap.

Restyling horecagelegenheid

Bedrijfshallen in Overijssel: nieuwbouw en renovatie

Bedrijfshallen in Overijssel

Gebr. Middelveld BV verzorgt in Overijssel de nieuwbouw, renovatie en verbouwing van o.a. bedrijfshallen.

Wij zijn actief in de gehele provincie Overijssel: Almelo, Balkbrug, Borne, Dalfsen, Dedemsvaart, Deventer, Enschede, Genemuiden, Hellendoorn, Hengelo, Kampen, Hardenberg, Nijverdal, Oldenzaal, Olst, Ommen, Rijssen, Tubbergen, Staphorst, Steenwijk, Vriezenveen, Zwolle.