Informatie aanvragen Vacatures
0528-263684

Autobedrijf groeit uit zijn jas 

Inmiddels bestaat autobedrijf Martens meer dan 30 jaar. In deze tijd is het bedrijf behoorlijk gegroeid en is het hoog tijd dat er meer ruimte komt.

Nieuwe bedrijfshal

Autobedrijf Martens

Het autobedrijf is in de jaren behoorlijk gegroeit. Met de bouw van een nieuwe bedrijfshal wordt er een behoorlijke ruimte gecreëerd.

Op deze pagina kunt u de vorderingen van de bouw volgen.

Fundering

Fundering

De fundering bestaat uit een gestorte ringbalk. Er wordt een PS kist gezet, daarin wordt wapening aangebracht en het beton gestort. Voordat de fundering wordt aangebracht worden er installatiewerkzaamheden uitgevoerd (mantelbuizen, riolering).

Constructie

Kolommen constructie

1 april 2019 is er begonnen met het monteren van de constructie. Allereerst worden de kolommen geplaatst. Hierop worden de spanten geplaatst. Het spant bestaat uit 3 liggers. De grootste ligger weegt 1730 kilogram. De totale constructie van de hal bedraagt 60 ton.

Spant monteren

Spant monteren

Door het eigen gewicht hangt het spant door. Daardoor houd je ruimte tussen de kolommen en de uiteinden van het spant. De monteurs halen dan 1 kolom los en duwen deze naar de ligger. Na montage laat de machinist het spant zakken en wordt de kolom weer in de originele stand geduwt. Daarna wordt de kolom weer vastgezet.

Betonpanelen plaatsen

Betonpanelen plaatsen

 De onderzijde van de hal wordt afgewerkt met geïsoleerde prefab betonelementen. Betonpanelen zijn er in verschillende kleuren en motieven te verkrijgen. Hier is gekozen voor mezzo split (uitgewassen grind).

Dak en wandbeplating

Afbeelding

Hier komt tekst.

Details

 

Riolering van de wasstraat

Afbeelding

De riolering van de wasstraat bestaat uit PE materiaal. 

Details

 

Nieuwe bedrijfshal bouwen?

hoekkeper monteren

Wilt u een bedrijfshal bouwen? Wellicht kunnen wij u van dienst zijn. Neem gerust contact met ons op.

Meer over bedrijfshallen