Informatie aanvragen Vacatures
0528-263684

Paviljoen Nijstad

 Op de voormalige zandwinlocatie Nijstad komt Paviljoen Nijstad. Reeds in 2015 waren er plannen maar nu is het dan echt zo ver dat er gebouwd wordt aan de waterplas. Zoals nu de planning is zal het Paviljoen in april klaar zijn.

Constructie Paviljoen Nijstad

Paviljoen Nijstad

19 november 2018 zijn wij begonnen met de constructie. Er stond een stevige wind en de gevoelstemperatuur is nou niet dat je zegt: Lekker strandweer! Aan het eind van de werkweek stond er al een groot deel van de constructie.

Op 28 november stond de constructie en kwam het veiligheidsbedrijf de netten hangen en de randbeveiliging plaatsen zodat onze collega's van Dak & Gevel op 30 november verder konden met de dakbeplating.

 

Warmdakplaten

Dakplaten Paviljoen

Op 30 november 2018 zijn we begonnen met het monteren van de warmdakplaten. Op de eerste dag zijn er al mooi wat platen gemonteerd.

Dinsdag: het dak ligt er op. Morgen gaan we verder met de wandplaten.

 

Wandbeplating

Wandbeplating

De vorm van het Paviljoen springt echt in het oog. Dit betekend echter ook dat het aanbrengen van de wandbeplating behoorlijk bewerkelijk is. Het weer werkt niet echt mee maar daar laten onze collega's zich niet door uit het veld slaan.

Dakbedekking

dakbedekking bitumen

In week 7 zit het dak dicht. De dakbedekking aan de recreatieplaszijde is van grijs bitumen. De bedekking aan de andere zijde is van groen bitumen. 

Trap

trap paviljoen

De trap in het Paviljoen is door ons vervaardigd en gemonteerd. 

Het duurt niet lang meer voor het Paviljoen klaar is. Op deze pagina kunt u de voortgang van het project volgen, ook vullen wij deze steeds aan met nieuwe foto's.

Meer over trappen 

Recreatieruimte, hal, uitbreiding?

Afbeelding

Interesse in wat wij voor u kunnen betekenen? Neemt u voor informatie of een adviesgesprek gerust contact met ons op!

Meer over bedrijfshallen