Informatie aanvragen Vacatures
0528-263684
frames zonnepanelen

Frames voor zonnepanelen

Een hulpframe voor de bevestiging van zonnepanelen is vooral interessant wanneer er in de directe omgeving geen (hellend) vlak beschikbaar is. Gebr. Middelveld BV maakt hulpframes opmaat en precies geschikt voor uw situatie.

Hulpframes voor zonnepanelen bij platte daken, carport of frames op de grond

Frame voor bevestiging van zonnepanelen

De frames voor zonnepanelen kunnen op de grond maar ook op een plat dak van een woning, bedrijfshal of carport geplaatst worden. Gebr. Middelveld levert maatwerk. Dat betekent dat we de optimale stand en hoek van de zonnepanelen bepalen, en een modulair systeem maken wat onbeperkt uitbreidbaar is.

De juiste draagconstructie

Het beste is om deze lichtgewicht frames te verankeren aan de ondergrond, maar er kan ook met ballastgewichten gewerkt worden. Bij dak situaties is het belangrijk om de bestaande draagconstructie te toetsen op voldoende sterkte. Door het toegenomen gewicht van de zonnepanelen, de frames en de ballastgewichten kan het zijn dat er aanpassingen gedaan moeten worden. Het berekenen en het aanpassen van de (staal)constructie kunt u bij ons laten uitvoeren.

Aluminium frames

Qua materiaalsoorten zijn er diverse keuzes mogelijk, maar de meest efficiënte is aluminium. Door de oxidehuid die zeer gesloten is, krijgt corrosie weinig kans bij dit materiaal. Ook is het licht en makkelijk te verwerken. De zonnepanelen zijn ook licht van gewicht waardoor de frames relatief laag worden belast.

Meer over montage zonnepanelen

 

Montage en levering zonnepanelen

Levering en montage van frames  PV panelen

Gebr. Middelveld installatietechniek levert en monteert zonnepanelen. Onze kracht is bundeling van technische kennis. Onze constructieafdeling is o.a. actief in de woningbouw en utiliteitsbouw en produceert o.m. frames voor zonnepanelen. Meer informatie? Neemt u gerust contact met ons op.

Levering en montage zonnepanelen