Informatie aanvragen Vacatures
0528-263684

Loods bestaande uit twee compartimenten

Voor onze klant in Hoogeveen bouwen wij een loods bestaande uit twee compartimenten. De loods heeft twee zadeldaken met daartussen een zakgoot. In deze loods hebben wij ook diverse installatiewerkzaamheden uitgevoerd.

Constructie

Loods 2 zadeldaken

Het ene compartiment, met een afmeting van 21 meter breed, 45 meter lang is opgebouwd uit 8 hoofdspanten en 2 eindspanten. De stalen sigmagordingen zijn tussen de liggers gemonteerd. 

Het tweede, met een afmeting van 21 meter breed, 35 meter lang is opgebouwd uit 6 hoofdspanten en twee eindspanten, ook hier zijn de stalen sigmagordingen tussen de liggers gemonteerd.

De compartimenten staan op een enkele rij kolommen in het midden en hebben beide een vrije overspanning van 21 meter. Tussen de compartimenten hebben wij een geïsoleerde zakgoot gemonteerd.

Dak met lichtdoorlatende zadelnokken

Lichtdoorlatende zadelnokken

De dakbedekking bestaat uit ca. 1672m2 geïsoleerde sandwichpanelen met aan de

buitenkant een hairgloss coating en aan de binnenkant een standaard witte interieur coating. Het dak is afgewerkt met gezette stalen windveren.

Om het gebouw van veel daglicht te voorzien zijn er lichtdoorlatende zadelnokken gemonteerd. Er zijn aluminium getrokken bakgoten en geïsoleerde zakgoten gemonteerd. Deze zijn afgewerkt met gezette stalen gootlijst.  

Wandpanelen

Wandpanelen

Voor de gevelbeplating is gebruik gemaakt van 4 centimeter geïsoleerd wandpaneel met aan de buitenzijde een hairgloss coating.

De wandpanelen zijn zichtbaar bevestigd. Gezet stalen lekdorpels, gezet stalen hoekstukken, gezet stalen dagstukken kozijnen en gezet stalen dagstukken overheaddeur. De binnenwanden  zijn van beide zijden voorzien van een witte interieur coating, afgewerkt met zetwerk.

Laaddock

Hier komt een laaddock

Voor het korste compartiment komt een laaddock. Aan deze zijde  van de loods worden 4 overheaddeuren gemonteerd.

De nieuwe loods wordt met de bestaande loods verbonden door middel van een tochtsluis, in deze tochtsluis worden ook twee overheaddeuren gemonteerd.

 

Projecten hallenbouw