Informatie aanvragen Vacatures
0528-263684

Dakbedekking bij platte daken

Bij schuren, garages, woningen, recreatiewoningen maar ook bij bedrijven en bedrijfshallen zijn veel platte daken te vinden. Gebr. Middelveld kan voor u dakbedekking aanbrengen: precies zoals u het wenst. Dat geldt bij nieuwbouw maar ook bij renovatie of verbouwing. Als specialist in dakwerken kunnen wij EPDM en bitumen voor u aanbrengen op uw platte dak.

EPDM

EPDM dakbedekking

EPDM is een soort rubber. Vooraf wordt EPDM opmaat gesneden zodat het aan één stuk op uw dak komt te liggen. EPDM vraagt eigenlijk geen onderhoud en is bestand tegen alle weersomstandigheden. 

EPDM

 

Bitumen dakbedekking of dakleer

Aanbrengen dakbedekking

Bitumen dakbedekking leent zich prima voor het bedekken van platte daken zoals bij garages, dakkapellen, schuren, veranda’s en tuinhuisjes. Een voordeel van dakleer is dat het waterdicht en ijzersterk is. Er zijn meerdere soorten bitumen dakbedekking verkrijgbaar. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden. U kunt de levensduur verlengen door algen en mossen van tijd tot tijd te verwijderen van het dak.

Meer weten over bitumen

 

 

Dakgoten en dakrandafwerking bij platte daken

Dakgoten en dakrandafwerking platte daken

Ook voor platte daken leveren en monteren wij dakgoten. Tevens kunnen we de dakrandafwerking voor onze rekening nemen.

Dakgoten

Plat dak in slechte staat? Lekkage?

Lekkage platte daken

Is uw platte dak in slechte staat of hebt u last van lekkage? Dan wordt het tijd voor een dakrenovatie. Graag doen wij een dakinspectie om de staat van het dak te bekijken waarna wij een plan van aanpak maken.

Daklekkage

Veiligheid

Veiligheid en randbeveiliging op platte daken

Veiligheid op platte daken is belangrijk. Zeker wanneer u het platte dak als dakterras gebruikt of wanneer u met een deur toegang hebt tot het platte dak. Gebr. Middelveld BV kan uw dak voorzien van een veilig hekwerk.

Doorvalbeveiliging

Specialist in dakwerken

Specialist in dakwerken

Gebr. Middelveld BV is gevestigd te Alteveer (Drenthe: tussen Hoogeveen en Zuidwolde). Wij zijn specialist in dakwerken zoals: loodgieterswerkzaamheden, het leveren van staalconstructies voor dak- en kapconstructies en het leveren en monteren van dakbekleding en dakbeplating.

Zelf dakbedekking aanbrengen?

Wilt u zelf dakbedekking aanbrengen op uw platte dak of dakkapel? Dat kan! In onze vakwinkel treft u alle installatiematerialen en gereedschappen die u nodig hebt.

 
Meer over Dakwerken