Informatie aanvragen Vacatures
0528-263684

Plaatsen hogedruk waterbakken systeem in rundveestal

Een project waarbij een hogedruk waterbakken systeem werd geplaatst met bestaand voorraad vat ter vervanging van een lagedruk waterbakken systeem.

Plaatsen frequentie geregelde pomp en Suevia warm water circulatieunit

Drinkbakken van Spinder

Het vat is aangepast met 3x een vlotter voor het vullen via wtw water, bronwater of wmd water. Na de tank is er een hydrofoorpomp geplaatst om de waterleiding op druk te houden. Tevens is er in het systeem een rondpomp unit met verwarmingselement geplaatst om tijdens vorst de leidingen ijsvrij te houden (Suevia warm water circulatieunit model 300 met kijkglas).

Spinder drinkbakken

Totaal zijn er 7 nieuwe drinkbakken geplaatst en het betonplex achter deze bakken is vervangen. De bakken zijn met rvs standleidingen aangesloten op een thyleen 32 waterleiding welke aan staaldraad door de stal loopt. Gekozen is voor de volgende spinder materialen:

  • 2x RVS Ventieldrinkbak model 500
  • 2x beschermbeugel model 500
  • 5x RVS drinkbak 200 cm muurbevestiging
  • 5x RVS vlotter met afdekkap

 

Installatiewerk agrarische sector

installatiewerk rundveestal

Gebr. Middelveld Installatietechniek is gevestigd te Hoogeveen maar in Noordoost Nederland o.a. actief met installatiewerk in de agrarische sector.  Hebt u vragen of wilt u vrijblijvend van gedachten wisselen? Neemt u gerust contact met ons op.

Andere projecten Installatiewerk