Informatie aanvragen Vacatures
0528-263684

Kapschuur bouwen, verbouwen of renoveren?

Kapschuur bouwen, verbouwen of renoveren bij uw woning of boerderij? Is uw kapschuur aan onderhoud toe? Dan bent u bij de Gebr. Middelveld aan het juiste adres. Wij begeleiden het hele proces van ontwerp tot oplevering.

Ontwerp van de kapschuur

Ontwerp kapschuur

Een kapschuur bouwen of verbouwen begint met een goed ontwerp. Dat is de basis voor alle werkzaamheden die daarna uitgevoerd worden. En een goed ontwerp begint met het inventariseren van uw wensen. Pas daarna gaan wij rekenen en tekenen. 

Bouwen en verbouwen

Kapschuur: bouwen en verbouwenKapschuur: verbouw, nieuwbouw, onderhoud, uitbreidingKapschuur: nieuwbouw te Linde (Drenthe)
In samenwerking met onze afdeling Staalbouw & constructie kunnen wij uw kapschuur bouwen van het eerste schetsontwerp tot aan de laatste schroef. Gebr. Middelveld BV heeft alle technische kennis onder één dak. Zowel bij nieuwbouw, verbouwing of renovatie kunnen wij u van dienst. zijn. Op de foto's hiernaast ziet u een drietal projecten die wij uitvoerden o.a.
  • de bouw van een nieuwe kapschuur bij een bedrijf te Nieuw-Balinge (Drenthe)
  • een uitbreiding en renovatie van een kapschuur. Locatie: Nieuw-Amsterdam
  • nieuwbouw van een kapschuur te Linde: leveren en monteren van fundering, staalconstructie, gordingen en vezelcement golfplaten

Asbest in gevel of op het dak?

Zit er asbest in uw kapschuur (gevels of daken)? Voor ons is dat geen probleem. Wij kunnen voor u een asbestinventarisatie en indien noodzakelijk een asbestsanering uitvoeren.

Daken en gevels

Onze dak- en gevelspecialisten kunnen u voorzien van de juiste dak- en gevelbeplating. Wij leveren en monteren dak- en gevelelementen inclusief alle zetwerk.

Installatiewerk

Is er aanleg van elektra nodig of wilt u verlichting aanleggen in de kapschuur? Onze installateurs zijn u graag van dienst.

Meer informatie?

Meer informatie over kapschuren?

Gebr. Middelveld BV is gevestigd te Alteveer (bij: Hoogeveen, Drenthe) en bouwt, verbouwt en renoveert kapschuren in Noord-Nederland en Oost-Nederland: Drenthe, Friesland, Groningen, Overijssel, Flevoland en Noord-Holland.

Wilt u meer informatie of een adviesgesprek? Neemt u gerust contact met ons op.

Meer over Hallenbouw