Informatie aanvragen Vacatures
0528-263684

Daag ons eens technisch uit!

Daag ons technisch uit en onze vakmensen floreren. Vakwerk, maatwerk en voldoen aan de wensen van onze klant: dat is onze specialiteit. Hoe vindt u het creatieve kunstwerkje dat u op de foto hiernaast ziet?

Maatwerk: van bedrijfshal tot schommel

Technisch maatwerkGebr. Middelveld levert maatwerk in de meest brede zin van het woord. De ene keer maken we een staalconstructie voor een stal of bedrijfshal, de andere keer maken we prachtige zinken dakgoten bij een woning of bedrijfspand of een zwenkarm met loopkat bij een productiebedrijf. Vervolgens maken we een schommel. Daar zit toch geen lijn in? Jazeker wel! De rode lijn voor onze vakmensen is: maatwerk!

Maatwerk kost tijd en aandacht

Maatwerk kost tijd, aandacht, concentratie. Maatwerk vereist creativiteit. Maar ook inzicht, vaardigheid en vakmanschap. Maatwerk vereist communicatie zodat wij precies maken wat u voor ogen hebt. Dat gaat nooit zonder tekenen en rekenen. En we doen niet zomaar wat: we beschikken over alle certificeringen zodat het eindproduct aan alle technische veiligheidsvoorschriften voldoet.

Denkt u: dat kan niet?

Misschien hebt u iets voor ogen waarvan u denkt: dat is technisch onmogelijk. Neemt u dan gerust contact op!