Informatie aanvragen Vacatures
0528-263684
Over Gebr. Middelveld BV

Certificeringen

Bij Gebr. Middelveld werken we voortdurend aan scholing en kennisvermeerdering bij onze medewerkers.

SKG en 1090 certificering VCA certificering F-gassen certificering Sterkin erkendAsbest gecertificeerd 530 SCAsbest gecertificeerd 530 SC

 

NEN en 1090-1

Certifcaat NEN en 1090-1

Gebr. Middelveld b.v. is gecertificeerd volgens de NEN EN 1090-1 onder nummer: 0960-CPR-SKG.1773.6814.01.NL.

OPMERKING: De bepaling van de uitvoeringsklasse behoort door de ontwerper/constructeur en de eigenaar van het bouwwerk gezamenlijk te zijn gedaan, rekening houdend met nationale regelgeving.

Voor zover van toepassing behoren bij dit besluitvormingsproces de projectleider en de bouwer te zijn geraadpleegd om eventuele nationale regelgeving te volgen op de gebruikslocatie van de constructie.  Als er geen uitvoeringsklasse is gespecificeerd, zullen wij de werkzaamheden volgens uitvoeringsklasse 2 (EXC2) uitvoeren conform NEN-EN 1090-2+A1:2011.

 

VCA norm

VCA certificering Gebr. Middelveld BV

 Gebr. Middelveld BV is gecertificeerd volgens de VCA-norm (Veiligheid Checklist Aannemers). VCA staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu. Hierdoor tonen wij aan dat we aan alle verplichtingen uit de Arbowet voldoen.

 

F-gassen gecertificeerd

Certificaten F-gassen

Wij zijn F-gassen gecertificeerd (voorheen STEK). Dit houdt in dat wij werkzaamheden kunnen en mogen verrichten bij nieuwbouw, onderhoud en reparaties aan mobiele en stationaire airco installaties.

 

Erkend Sterkin installateur

Certificaten Sterkin installateur

Gebr. Middelveld is erkend als Sterkin installateur. Sterkin is een onafhankelijk keurmerk, dat de aanleg van veilige installaties bevordert. Als onafhankelijke keurmerk beheert Sterkin de erkenningsregelingen voor:

  • elektrotechnische installaties
  • gastechnische installaties
  • waterinstallateurs
  • installateurs van duurzame energie installaties
  • erkenningsregeling voor veiligheidsinspecties

 

Asbestverwijdering: SC-530 certificaat

Asbest gecertificeerd 530 SC

Met het behalen van het SC-530 certificaat kan Gebr. Middelveld nu het gehele proces van het renoveren van asbestdaken volledig in eigen beheer uitvoeren. Met ervaren en goed opgeleid personeel en uitstekend materieel zijn we er helemaal klaar voor om Nederland asbestvrij te maken. Wij zijn te vinden in het procesregister.

 

Certificering betekent: kwaliteit en veiligheid

Certificering is van levensbelang
Gebr. Middelveld BV beschikt over alle certificeringen die garant staan voor kwaliteit en veiligheid. Gebr. Middelveld BV is gevestigd te Alteveer (Drenthe - regio Hoogeveen Zuidwolde) en actief in Drenthe, Friesland, Groningen, Overijssel, Flevoland en Gelderland.
 

Meer informatie?

Wilt u meer informatie? Neemt u gerust contact met ons op.