Pagina wordt geladen ...
zoeken

Bedrijvencup Hoogeveen 2017

Aan dit toernooi deden 36 bedrijven mee. Wij mochten de strijd aangaan met: Partyservice Steenbergen, Coop de Weide, Baltussen Parketvloeren, Reys Tandtechniek en De Witte Assurantiën.

team middelveld 2017

Middelveld team

Ons team bestaande uit op 1e rij: Dirk-Jan Middelveld (coach), Jimmy Zwiep, Niels Vos, Richard Middelveld, Dennis Jonkman en Lennard Bijl.

Tweede rij: Leon Schoemaker, Harrald Brakel en Joran Botter.

bedrijvencup 1e wedstrijd
1e Wedstrijd

Gebr. Middelveld - Partyservice Steenbergen

In de eerste helft van de wedstrijd werd ons team terug gedrongen naar de eigen helft. Onze mannen moesten even wennen aan het kunstgras en aan elkaar.

Er kwamen een paar kansen van de tegenpartij maar gelukkig wist onze keeper Harrald de bal uit zijn doel te houden.

In de tweede helft creëerden onze jongens een paar mooie kansen. Een hele mooie bal van Lennart op Leon in de hoek. Leon gaf een voorzet op Dennis maar deze kwam helaas een klein beetje te kort om te scoren. Wel een super mooie aanval!

Daarna ging het spel een beetje op en neer met voor beide partijen mooie kansen.

Op het allerlaatste moment nog een paar mooie kansen maar helaas sloten we de wedstrijd af met een eindstand van 0-0.

Dennis liep een paar schaafwonden aan zijn knieën op maar gelukkig was ons team verder nog in topvorm voor de 2e wedstrijd.

wedstrijd bedrijvencup 2017

2e wedstrijd

Coop de Weide - Gebr. Middelveld

Goed te merken was dat ons team goed was opgewarmd. Ze gingen direct goed uit de startblokken. Een paar goede combinaties resulteerde al vlot in een doelpunt van Dennis.

Onze coach heeft Dennis gewisseld voor Richard en die had al gauw een mooie kans. Deze gaf hem echter te sociaal af, jammer maar wel een hele mooie actie.

Het tweede doelpunt werd gezet door Joran.

In deze wedstrijd was goed te zien dat de mannen al een stuk beter op elkaar ingespeeld waren en we wisten de wedstrijd dan ook te

beëindigen met een stand van 0-2.

baltussen middelveld

slecht weer bedrijvencup 2017

3e wedstrijd

Gebr. Middelveld - Baltussen Parketvloeren

Gesterkt door het resultaat van de tweede wedstrijd gingen we vol goede moed van start. Er waren enkele mooie kansen. Helaas raakte Joran geblesseerd doordat hij op ongelukkige wijze in aanraking kwam met de noppen van zijn tegenspeler. Joran werd gewisseld voor Richard en de wedstrijd werd weer voorgezet.

Helaas kwam er een tegendoelpunt. Dit leverde even grote frustratie op bij onze verdediger waarvan we de naam hier wegens privacy niet zullen noemen. Uiteraard herstelde hij zich snel en ging met opgeheven hoofd verder. Wij zagen hem gedurende de wedstrijden als verdediger maar dikwijls dook hij ook op in de spits. Vast en zeker dat iemand hem wel zal herkennen uit deze omschrijving :).

We konden helaas niet meer terugkomen en de wedstrijd eindigde dan ook in 0-1.

4e wedstrijd bedrijvencup 2017

coach bedrijvencup

4e wedstrijd

Gebr. Middelveld - Reys tandtechniek

Niet ontmoedigd door het resultaat van de 3e wedstrijd gingen we er meteen vol in. De tegenstander had bijna geen tijd om met de ogen te knipperen want via een voorzet van Dennis werd de bal door Leon in het net geschoten.

Ook het tweede doelpunt staat op naam van Leon. Zijn weergaloze afstandsschot was de keeper te machtig.

Een paar tactische wissels van de tegenpartij pakten goed voor hun uit. De stand werd 2-1 en helaas in de allerlaatste minuut kwam er nog een tegendoelpunt.

Deze wedstrijd sloten wij dus af met 2-2.

Ook na deze wedstrijd was er weer de goede zorg van onze coach.

gedreven bedrijvencup 2017

actie bedrijvencup 2017

5e wedstrijd

De Witte Assurantiën - Gebr. Middelveld


Tijdens deze wedstrijd begon de vermoeidheid toch echt parten te spelen.

Onze coach stond nog hard te roepen: geef alles. En dat hebben ze gedaan maar toch kon niet voorkomen worden dat we deze wedstrijd eindigden met een stand 1-0.

Hiermee kwam er voor het team van gebr. Middelveld een eind aan de bedrijvencup 2017.

Nog even naar het andere veld wandelen voor een paar foto's bij het gebr. Middelveld bord en dan over naar de 3e helft.

3e helft bedrijvencup 2017

3e helft

Ons team heeft alles heeft gegeven maar het was toch niet genoeg om door te gaan naar de finales. Tegen kwart voor 3 konden we dus beginnen met de 3e helft. Proost!!!

Ook niet vervelend.

goed gedaan mannen

Terugblik

We kunnen terugkijken op een mooi en sportief toernooi. Gelukkig geen ernstige blessures. Meerdere van onze spelers hadden al jaren niet meer gespeeld.

Goed gedaan mannen. Stuk voor stuk toppers!!!!

Ondanks het slechte weer (wel goede temperatuur, maar veel regen/motregen) hadden wij gelukkig ook supporters. Bedankt! jullie aanmoediging heeft uiteraard geholpen.

onder paraplu bedrijvencup 2017

keeper middelveld

keurmerken

facebook linkedin google twitter instagram.

zoekmachine marketing dotsolutions