Pagina wordt geladen ...
zoeken

Bedrijvencup 2019

Op 29 juni 2019 deden we mee aan de bedrijvencup. Met een temperatuur rond de 30 graden was het niet echt voetbalweer maar we gingen er voor.

Wij mochten de strijd aangaan met de teams van Wolthers Jagersma, Bakkerij 't Stoepje, Albert Heijn Griendtsveenweg en Arend Otten Agro.

middelveld team 2019

Team Middelveld

Van links naar rechts. 1e rij: Sander, Dirk-jan, Dennis, Julian, Jimmy.

Onderste rij: Harrald, Berjon en Brain.

sterspelers bedrijvencup 2019

Sterspelers

Voor de 4e wedstrijd hebben wij ons team aangevuld met onze sterspelers: Thijmen en Silvan.

wolthers jagersma middelveld bedrijvencup 2019

Gebr. Middelveld - Wolthers Jagersma 0 - 2

In de eerste paar minuten was er gelijk een doelpunt voor de tegenpartij. Hierdoor lieten onze mannen zich uiteraard niet uit het veld slaan. Een voorzet van Julian had helaas niet het gewenste resultaat en ook het lange afstandschot van Berjon kon de stand niet gelijk maken.

Verdere kansen van onze kant bleven uit. Onze mannen waarschuwden elkaar nog met: Hij gaat schieten! maar de tegenstander was geconcentreerd en schoot inderdaad raak. Dit was in ca. de 8e minuut. Op het laatste moment schoot de tegenpartij nog ver over en dit hield de stand op 0-2.

Het commentaar van de verslaggever was: "Ik heb nog niet veel goeds op papier". Maar het was nog maar de eerste wedstrijd.

bakkerij stoepje bedrijvencup middelveld

Bakkerij 't Stoepje- Gebr. Middelveld 6 - 0

Ons team ging fanatiek van start. Berjon sprintte over het hele veld maar helaas resulteerde dit niet in een doelpunt. De tegenstander liet dit niet op zich zitten maar had beter resultaat. In de eerste paar minuten was het al 1-0. Twee minuten later was het al 2-0. De tegenpartij had nog een aantal kansen maar die gingen er niet in. Toen kwam toch het punt dat het 3-0 werd. En 4-0.... een lopje over onze keeper  maakte het 5-0.

Een vrije bal voor onze kant ging er niet in. En terwijl de verslaggever zat te schrijven merkten de supporters op: Oh, 6-0.

Opmerking van de jeugd aan de kant: "Eigenlijk zitten we aan de verkeerde kant". En inderdaad, de aktie was allemaal bij het doel waar onze keeper in stond. Die heeft zich in ieder geval niet verveeld.

albert heijn middelveld bedrijvencup

Gebr. Middelveld - Albert Heijn Griendtsveenweg 1 - 6

Het goede samenspel van de tegenpartij maakte de stand in de eerste minuut al op 0-1. Onze keeper lette goed op anders was het in de tweede minuut al 0-2 geweest. Brain deed een bijna professionele sliding maar dit mag niet op kunstgras dus kreeg de tegenstander een vrije trap. Deze ging ver over het doel waarna we onze collega's toch moesten betrappen op tijdrekken.

Dit hadden ze wel goed ingeschat want van het ging heel snel: 0-2, 0-3, 0-4 .

Maar we bleven geconcentreerd en na een prachtige voorzet van Sander scoorde Dennis. Van de 0 af.

Helaas was het snel 1-5 en 1-6. Wat kunnen we verder nog toevoegen.... Totaal van de mat gespeeld zullen we maar zeggen.

Middelveld arend otten agro 2019 bedrijvencup

Arend Otten Agro - Gebr. Middelveld

In de laatste wedstrijd is de strategie gewijzigd. Onze keeper Harrald ruilde met speler Dirk-jan. Ook hebben we onze sterspelers Silvan en Thijmen ingezet. Wellicht ging het op deze manier beter.

Dit was op initiatief van de spelers. Toen ze onze coach namelijk vroegen: Heb je nog tips? had hij deze inderdaad: "Zoek het maar uit".

Ze moesten er eerst nog even inkomen want binnen korte tijd was de stand 3-0. Maar toen gingen ze los en scoorde Silvan, dit bracht de stand op 3-1. Nog een doelpunt van de tegenpartij 4-1. Maar ook Thijmen zette zijn beste beentje voor en speelde de bal tussen de benen van de keeper door het doel in. Klasse hoor jongens. 4-2.

coach middelveld

Nabeschouwing

Toen kwam natuurlijk de nabeschouwing. Wat gebeurde er toch? De tegenstanders waren wel heel sterk. Een heel stel van die mannen zitten toch op voetbal? We deden toch mee aan de funpool? Deden we eigenlijk wel mee aan de funpool? En daar kwam de aap uit de mouw, we deden mee in de normale pool.

Wie heeft ons eigenlijk opgegeven? Nou dat laten we dan maar even in het midden hier :)

Volgend jaar maar weer Funpool mannen?

3e helft bedrijvencup 2019

3e helft

Ook dit jaar was er natuurlijk weer een 3e helft. Het was weer gezellig. Met dit weer lustje ook best een biertje of iets anders natuurlijk.

 

team middelveld 2019

rust bedrijvencup 2019

bedrijvencup rust 2019

keurmerken

facebook linkedin google twitter instagram.

website bouw dotsolutions