Pagina wordt geladen ...
zoeken

Fietsroute langs gebr. Middelveld

De omgeving rond gebr. Middelveld is prachtig. Regelmatig zien wij fietsers die van deze omgeving willen genieten voorbij komen. Soms krijgen wij de vraag of mensen even mogen zitten op de picknickbank die voor onze winkel staat. Dit mag uiteraard! Daarom hebben we sinds kort een bordje staan bij onze picknickbank.

rust middelveld

Neemt u even pauze bij gebr. Middelveld?

Zoals u op het bordje kunt zien kunt u gratis gebruik maken van het toilet en een gratis kopje koffie nemen. In onze winkel staat een frisdrankautomaat waar u voor 50 cent een gekoeld blikje drinken kunt kopen.

En als u er dan toch bent? Neemt u dan ook een kijkje in onze winkel. Wij hebben een breed assortiment voor privé, doe-het-zelvers, klussenbedrijven, agrariërs, hoveniers en tuinliefhebbers.

Kortom voor elk wat wils.

route alteveer middelveld

Fietsroute langs gebr. Middelveld, door Alteveer

Kent u de omgeving nog niet zo goed? Dan hebben wij voor u een korte route uitgestippeld die zeker de moeite waard is. We beginnen deze route bij onze winkel.

Route van ongeveer een half uur

  • Ga als u uit onze winkel komt rechtsaf
  • U volgt de Oosterveldweg totdat deze overgaat in de Oosterweg
  • Op de Oosterweg komt er op een gegeven moment aan uw rechterzijde een fietspad, u gaat hier rechtsaf
  • Het fietspad gaat een stuk langs de N48 dit is de Slagenweg
  • De Slagenweg volgt u totdat deze overgaat in de Oosterweg
  • Deze Oosterweg volgt u helemaal tot in het dorp, op de t-splitsing slaat u linksaf.
  • U bevindt zich dan op Alteveer
  • Aan de linkerkant staat de Protestantse Kerk, bij deze kerk staat het Vrijheidsmonument
  • Volg Alteveer en dan ziet u aan de linkerkant gebr. Middelveld weer verschijnen.
  • Als u weer bij gebr. Middelveld bent aangekomen heeft u een route afgelegd van 9,2 kilometer. Voor de echte kilometervreters kunt u de route uiteraard uitbreiden. Kerkenveld, Zuidwolde, Hollandscheveld en Hoogeveen zijn dan mooie plaatsen om te bezoeken.

Meer over het vrijheidsmonument

vrijheidsmonument alteveer 

Waarom onze winkel bezoeken?

Iedereen roept natuurlijk dat zijn winkel bezocht moet worden. Wij hebben onze collega’s van de winkel de vraag gesteld: Waarom “moeten” mensen onze winkel bezoeken?

Onze collega’s vertellen het u.
In onze winkel wordt u vriendelijk geholpen. Wij zijn behulpzaam en hebben vakkennis. Als we het antwoord op uw vraag niet hebben zoeken we het uit. U kunt van ons een eerlijk advies verwachten.

Van bijna elk onderdeel in onze winkel kunnen wij iets vertellen. Heeft u bijvoorbeeld advies nodig op installatiegebied? Dit kunnen wij geven.

Als u een gecompliceerde vraag heeft is er wel een collega op kantoor die meer technische kennis heeft.

We verkopen heel veel onderdelen per stuk: koopt u bij de bouwmarkt een blister met bijvoorbeeld 12, 20 stuks, wij verkopen deze per stuk. Wilt u bijvoorbeeld twee spaanplaatschroeven kopen? Het kan!

Ook als u staal nodig hebt, kunt u bij ons bedrijf terecht. Onze collega's van de werkplaats kunnen u dan van dienst zijn, zij kunnen het gezaagd en geboord aanleveren. Gebr. Middelveld heeft een moderne CNC pons machine, die wordt aangestuurd vanuit de tekenkamer. Zo kan er een compleet bouwpakket, eventueel inclusief tekeningen van uw staalconstructie geleverd worden.

En zo kunnen we nog wel even doorgaan maar we denken dat u het het best zelf kunt komen ervaren.

fietspad n48

linksaf middelveld

middelveld fietsroute

oosterweg richting middelveld

uitzicht middelveld

Meer nieuws

 

keurmerken

facebook linkedin google twitter instagram.

hosting dotsolutions