Pagina wordt geladen ...
zoeken

Artikel Dagblad van het Noorden over asbestsanering

Asbest blijkt nog schadelijker dan we al wisten. Uiterlijk 2024 moeten alle asbestdaken in Nederland daarom zijn vervangen. Een mega-operatie. De klok telt af. Henk Kremer uit Nieuwlande wilde niet tot het laatste moment wachten.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

Neem dan gerust contact met ons op!

Ervaringsverhaal: Dagblad van het Noorden

Het Dagblad van het Noorden benaderde Gebr. Middelveld recent ivm een te schrijven artikel over het asbestverbod van 2024. Ze hebben ook gesproken met een klant van Gebr. Middelveld en publiceerden vrijdag 12 februari een uitgebreid artikel.

Samengevat:

De inwoner van Nieuwlande schakelde voor de renovatie Gebr. Middelveld uit Alteveer in. ,,Die jongens hebben het hele plan in hun hoofd: wie wat precies doet en in welke volgorde. Binnen tweeënhalf uur was het oude dak er helemaal af. Vier dagen later konden de stalen damwandplaten gemonteerd worden. Het nieuwe dak lag er vroeg in de middag al strak op."
Kremer is al met al tevreden dat hij het heeft laten doen. ,,Ik zag er tegenop, het leek me een enorme operatie. Er stond een gigantische bouwkraan bij me op het erf. Het dorp liep ervoor uit. Vooral boeren stonden hier te kijken. Die krijgen dit de komende jaren immers een voor een ook voor de kiezen. Vooral op boerenschuren liggen asbestdaken. Maar achteraf zeg ik: het is me erg meegevallen. Met het nieuwe dak ben ik blij en niet alleen voor mezelf. Als ik dit huis verkoop, wil ik de nieuwe eigenaar niet opzadelen met een grote lap asbest."


Rectificatie

Helaas staan er wel wat onjuistheden in het artikel: de genoemde richtprijs van € 10 per m² betreft alleen het saneren van asbest. Een nieuw dak is daar niet bij inbegrepen.

Lees het hele artikel
Het is mogelijk dat u eerst moet inloggen om het hele artikel te kunnen lezen. U kunt ook zoeken via Google (zoek op: klok telt af voor vervangen asbestdaken), via die weg kunt u wel het hele artikel lezen.

Asbestsanering

Naast asbestsanering en asbestrenovatie kunnen wij u ook van dienst zijn bij het adviseren omtrent asbest of bij het laten uitvoeren van een asbestinventarisatie.

Neemt u bij vragen gerust contact met ons op.

Neem contact met ons op

Asbestsanering

keurmerken

facebook linkedin google twitter instagram.

internet marketing dotsolutions