Informatie aanvragen Vacatures
0528-263684

Overkapping bouwen bij woning, schuur, bedrijfshal of terras

Overkapping bouwen bij woning, schuur, bedrijfshal of terras? Of wilt u de overkapping uitbreiden, renoveren of verbouwen? Is er onderhoud nodig? Dan bent u bij Gebr. Middelveld BV aan het juiste adres. Wij maken overkappingen in staal, aluminium en RVS.

Overkapping bij sportaccommodatie

Overkapping bij sportaccommodatie

Op de foto ziet u een voorbeeld van een overkapping bij een sportaccommodatie. Het betreft een aanbouw bij een outdoor kunstijsbaan. Zie ook: projecten in de utiliteitsbouw.

Terrasoverkapping

Terrasaanbouw

Wilt u een overkapping bij uw bedrijfspand? Op de foto ziet u een stalen terrasaanbouw en terrasoverkapping bij een horecagelegenheid

Terrassen en terrasoverkapping

Veranda

Veranda

Ook bij uw woning kunnen wij een prachtige stalen veranda maken. Op de foto ziet u een veranda aan een woning in het buitengebied. Maar uiteraard is het ook mogelijk een mooie veranda te maken aan een woning in de bouw.

U kunt ook bij ons ook terecht voor een serre, blokhut of een tuinhuisje. 

Meer over deze veranda

 

Carport, schuur of garage bij de woning

Carport, schuur of garage

Wilt u een carport, tuinoverkapping, schuur of garage bouwen? Zowel voor het ontwerp, levering en montage kunt u bij ons terecht.

Carport, schuur of garage

 

Schuren, loodsen en bedrijfshallen

Stalen overkapping schuur, loods, bedrijfshal

Gebr. Middelveld BV kan voor u het onderhoud maar ook de nieuwbouw, verbouw of renovatie van A tot Z regelen. Ook wanneer u een uitbreiding wilt op uw bestaande overkapping. Onze ervaren vakspecialisten van de afdeling staalbouw & constructie zorgen voor een gedegen staalconstructie. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel.

Wij kunnen voor u een overkapping aanbrengen bij:

Meer informatie of advies?

Informatie of advies over staalconstructies?

Gebr. Middelveld BV, gevestigd te Hoogeveen, is gespecialiseerd in hallenbouw. Wilt u meer informatie of advies over de bouw van een overkapping bij uw woning of bedrijfspand? Neemt u gerust contact met ons op!

Hallenbouw