Informatie aanvragen Vacatures
0528-263684

Overkapping voor schoolbijeenkomsten

De overkapping is bedoeld om schoolbijeenkomsten eventueel onder de overkapping te laten plaatsvinden. Ook fungeert de overkapping als fietsenstalling.

Afdak voor schoolbijeenkomsten

Constructie overkapping

De staalconstructie van deze constructie bestaat uit éen hoofdspant met tussenkolommen en twee eindspanten met tussenkolommen. Het materiaal is thermisch verzinkt en bevestigd met thermisch verzinkte bouten/moeren en elektrolytisch verzinkte haakankers. De gordingen en wandregels zijn van staal, het materiaal hiervan is verzinkt met een 275 grams zinklaag. In de constructie zijn een dak windverband en een gevel windverband gemonteerd. 

De overkapping heeft een afmeting van 8x11 meter. Aan de voorkant is de overkapping 4 meter hoog, aan de achterzijde sluit het aan op de bestaande stenen berging.

Dak- en gevelbeplating

Constructie fietsenstalling

Dakbeplating bestaat uit ca. 96 m2 kouddakplaten, 0,7 mm dik met een aan de buitenzijde een standaard plastisol coating en aan de binnenkant een standaard interieur coating.

Aan beide zijkanten zijn stalen windveren gemonteerd, deze zijn voorzien van een standaard plastisol coating.

De gevelbeplating bestaat uit ca. 10 m2 ongeisoleerde damwand, met aan de buitenkant een standaard plastisol coating. De beplating is verticaal gemonteerd. Afgewerkt met gezet stalen lekdorpels en gezet stalen hoekstukken.

Meer over zetwerk 

Wilt u ook een overkapping bouwen?

Overkapping schoolbijeenkomst

 

Wilt u meer informatie of advies over de bouw van een overkapping bij uw school, woning of bedrijfspand? Neemt u gerust contact met ons op!

Meer informatie over overkappingen