Informatie aanvragen Vacatures
0528-263684
Dealer Honda Hoogeveen

Honda dealer tuin- en parkmachines

Honda dealer voor tuin- en parkmachines gezocht? De Tuin en Parkwinkel van gebr. Middelveld BV is dealer van Honda en gevestigd te Alteveer (Drenthe: regio Hoogeveen / Zuidwolde). Honda biedt tal van tuinmachines en tuingereedschappen voor particulieren voor industrie, tuin en particulier zoals grasmaaiers en gazonmaaiers, zitmaaiers en ruwterreinmaaiers, robotmaaiers, heggenscharen, bosmaaiers, grastrimmers, tuinfrezen en bladblazers.

Grasmaaiers en gazonmaaiers

Grasmaaiers en gazonmaaiers van Honda

Honda heeft een ruim aanbod van grasmaaiers:

  • duwmaaiers
  • elektrische maaiers
  • benzinemaaiers etc.
  • loopmaaiers
  • ruwterreinmaaiers

U vindt het aanbod in onze Tuin & Parkwinkel.

Overzicht gazonmaaiers

Zitmaaiers en ruwterreinmaaiers

Zitmaaiers en ruwterreinmaaiers Honda

Honda biedt zitmaaiers en ruwterreinmaaiers. U kunt ze bekijken in onze Tuin & Parkwinkel. Honda zitmaaiers zijn licht en wendbaar. Ook in de complexe tuin maait u gemakkelijk rond bomen en struiken.

Overzicht zitmaaiers

Robotmaaiers: MIIMO

Robotmaaier van Honda

MIIMO is de robotgrasmaaier die is ontwikkeld door Honda. U kunt de was doen terwijl MIIMO uw gazon maait.

MIIMO laat zich zelfs niet afschrikken door een tuin van 3000 vierkante meter met obstakels en hellingen. Maar voor het zover is, moet er wel wat gebeuren. MIIMO moet goed geïnstalleerd worden. In onze tuin- en parkwinkel kunnen ze u precies vertellen hoe dat werkt. Komt u een keer een kijkje nemen?

Overzicht Robotmaaiers

Heggenscharen

Heggenscharen van Honda

De heggenscharen van Honda staan bekend om hun stilheid. Honda heeft 4-takt motoren benut om een ergonomisch verantwoorde heggenschaar te ontwerpen. Geschikt voor particulieren maar ook voor professionele gebruikers zoals hoveniers. De messen van de heggenschaar zijn scherp en worden automatisch geslepen. Bovendien zijn ze veilig. Optimale technologie zoals het anti-vibratiesysteem voorkomt ongemak zoals het hand-armvibratiesyndroom of HAVS.

Meer over heggenscharen

Bosmaaiers en grastrimmers

Bosmaaiers Honda

Voor de bosmaaiers van Honda is geen tuin, berm of helling te gek.

Wendbaar, gemakkelijk en bovendien ook nog stil en bijna geruisloos. Dat komt o.a. door de 4 taktmotor die stil en soepel is.

Meer over bosmaaiers

Tuinfrezen

Tuinfrezen van Honda

Tuinfrezen heeft Honda voor de kleine tuin de zogenaamde Microtuinfrezen en de minituinfrezen. Geschikt voor bloembedden en het frezen van de moestuin. Maar ook voor de grotere tuin heeft Honda de juiste tuinfrees zoals de compact en zelfs tweewielige trekkers voor de grotere terreinen, gazons of sportvelden. Het assortiment kunt u bekijken op de website van Honda.

Tuinfrezen

Bladblazers

Bladblazers van Honda

Honda bladblazers zijn geschikt voor tuinen, stadions, parken en straten. Ze beschikken over een cruisecontrol wat het werken erg gemakkelijk maakt zeker wanneer u over een groot terrein beschikt. Honda bladblazers beschikken over een 4 taktmotor. De luchtsnelheid van deze bladblazer kunt u instellen. 

Bladblazers

Bekijk het hele aanbod van Honda

Dealer Honda regio Hoogeveen / Dedemsvaart

Gebr. Middelveld Tuin en Park is gevestigd te Alteveer (Drenthe) en is erkend dealer van Honda. Onze tuin- en parkwinkel vervult een regiofunctie in de straal van ca. 25 kilometer rond Hoogeveen (tussen Coevorden, Beilen, Meppel, De Wijk,  Dedemsvaart, Ommen, Balkbrug en Hardenberg).

Verwante informatie

 

Meer over Tuin en Parkwinkel