Informatie aanvragen Vacatures
0528-263684
Dealer Stiga Hoogeveen

Wij bouwen ons gemotoriseerde Tuin & Park van Stiga tuin- en parkmachines in 2018 af

NOG ENKELE MACHINES AANWEZIG

Dealer van Stiga tuin- en parkmachines  is Gebr. Middelveld BV. Onze tuin- en parkwinkel vindt u te Alteveer (Drenthe: regio Hoogeveen / Zuidwolde). Stiga Zweden is de grootste producent van tuinmachines in Scandinavië en een van de grootste producenten in Europa. Als dealer van Stiga kunnen we u een zeer breed aanbod bieden van grasmaaiers, zitmaaiers, hakselaars, trimmers, bosmaaiers, verticuteermachines, maairobots, sneeuwschuivers, veegmachines, bladblazers, kettingzagen, heggenscharen en tuinfrezen.

Gazonmaaiers (nog enkele machines op voorraad)

Stiga gazonmaaiers vindt u in onze Tuin & Parkwinkel regio Hoogeveen

Stiga levert diverse gazonmaaiers zoals:

 • Frontmaaiers
 • Elektrische maaiers
 • Batterijmaaiers
 • Benzinemaaiers met opvangbak
 • Multiclip maaiers
 • Handmaaiers
Meer over gazonmaaiers

Maairobots van Stiga: Autoclip

Maairobots Stiga

Het superieure Multiclip maaisysteem waar Stiga bekend mee is, is ook toegepast op de Autoclip robotmaaier. De autoclip serie biedt meerdere modellen.

De robotgrasmaaier is geschikt voor grote en kleine tuinen.

Meer over Robotmaaiers

Tuintractoren

Stiga tuintractoren in onze Tuin & Parkwinkel (regio Hoogeveen)
 • Tuintractoren met opvangbak
 • Compacte tuintractoren
 • Tuintractoren met zijuitworp
Meer over tuintractoren

Veegmachines

Stiga veegmachines

Veegmachines voor alle veegklussen en uitermate geschikt om in de winter sneeuw te ruimen. Leverbaar met een werkbreedte van 60 of 80 cm. Optie op de veegmachines zijn de opvangbak en de sneewschuif. De machines zijn uitgerust met 5 versnellingen vooruit en 2 achteruit. De motor is een 4,1 kw 4takt benzinemotor.

Veegmachines

Bladblazers

Stiga bladblazers

De bladblazers van Stiga zijn ook om te buigen als bladzuiger. Twee halen dus en één betalen. Ze zorgen voor een mooi terrein dankzij de krachtige 2600 watt motor.

Bladblazers en bladzuigers

Verticuteermachines

Verticuteermachine Stiga

Verticuteren is uw gazon weer opnieuw in perfecte conditie brengen. Met de verticuteermachine haalt u dood materiaal uit het gazon en snijdt in de bodem die door regen en beloop vast en ondoordringbaar is geworden. Na het verticuteren kunnen vocht, lucht en voedingsmiddelen gemakkelijker doordringen tot de wortel van de grasplant. Een prachtig gazon zal u veel eer geven van uw werk.

Kenmerken SV 415 E

 • Ergonomische, inklapbare handgreep voor comfortabel werken en compact op- bergen.
 • Handige 50 liter opvangbak, éénvoudig te ledigen.
 • Werkdiepte met 1 knop centraal te regelen.
Overzicht verticuteermachines

Heggenscharen

Heggenschaar Stiga

Met de Stiga heggenscharen is het aangenaam tuinieren. Een anti-vibratiesysteem voorkomt trillingen. Bovendien zijn de heggenscharen van Stiga veilig, gemakkelijk te bewegen en bevatten ze dubbelzijdige messen dat garant staat voor een optimaal snoeiresultaat.

Meer over heggenscharen

Kettingzagen en motorzagen (gedurende 2018 bouwen wij ons assortiment af)

kettingzagen en motorzagen van Stiga

Stigqa heeft diverse kettngzagen ontwikkeld. Zowel benzinekettingzagen als elektrische kettingzagen.Ook de snoeizaag van Stiga met een carving zaagblad helpt u om snel bomen en takken te snoeien. 

Kettingzagen en motorzagen

Bosmaaiers en grastrimmers

Stiga bosmaaiers vindt u in onze Tuin & Parkwinkel regio Hoogeveen

Stiga heeft diverse bosmaaiers in het programma die compleet worden geleverd met draadkop, maaimes en een compleet veiligheidsdraagstel. De motor is gemonteerd op een trillingsdemper. Ergonomische handgreep eenvoudig te verstellen zonder gereedschap en draaibaar voor gemakkelijk opbergen of vervoeren.

Bosmaaiers en grastrimmers van Stiga vindt u in onze Tuin & Parkwinkel met diverse maaibreedten en ergonomische stuurboom.

Meer over bosmaaiers en grastrimmers

Tuinfrezen

Tuinfrezen van Stiga

Stiga tuinfrezen treft u in ons assortiment. Zoals de bakfrees die uitstekend geschikt is voor het frezen van de moestuin.

Tuinfrezen

Multi tools

Stiga Multi tools

Dat is handig! 1 Machine met 5 mogelijkheden: voor alle seizoenen en klussen in de tuin de juiste machine. Wat kunt u er mee? Graskanten trimmen, heggen knippen, snoeien, onkruid en bos maaien, op hoogte snoeien. De motor is een 25,4 cc 2-takt en de draagriem is inclusief. 

Aanbod van Stiga, gedurende 2018 bouwen wij ons gemotoriseerde Tuin & Park assortiment af.

Dealer Stiga regio Hoogeveen / Dedemsvaart

Gebr. Middelveld Tuin en Park is gevestigd te Alteveer (Drenthe). Onze tuin- en parkwinkel vervult een regiofunctie in de straal van ca. 25 kilometer rond Hoogeveen (Drenthe: tussen Coevorden, Beilen, Meppel, De Wijk en Overijssel:  Dedemsvaart, Ommen, Balkbrug en Hardenberg).

Meer over Tuin en Parkwinkel