Informatie aanvragen Vacatures
0528-263684

Tuininrichting

Tuininrichting op maat. Een specialiteit van de tuin- en parkwinkel van Gebr. Middelveld BV. Wij maken tuinmeubelen van staal, aluminium en RVS. Maar ook kunt u bij ons terecht voor speeltoestellen, stalen veranda's, blokhutten, serre, aanleg elektra en buitenverlichting, tuinhuizen en tuinhuisjes, installatie van de buitenkeuken.

Tuinmeubelen: picknicktafels en tuinbanken

Tuinmeubelen: picknicktafels en tuinbanken

Op zoek naar tuinmeubelen? Bij ons kunt u terecht voor:

  • tuintafels en tuinstoelen
  • tuinbanken
  • picknicktafels
Meer over tuinmeubelen

Tuinkamer of veranda: staal en aluminium

Veranda of tuinkamer

Tuinkamers en veranda's bouwen wij op maat. Wat zijn uw wensen? Wij maken graag een ontwerp voor u.

Veranda of tuinkamer

 

Terrasoverkapping

Tuinterras: overkapping

Voor uw tuinterras kunnen wij een terrasoverkapping maken. Dat geldt overigens ook voor terrassen bij horecagelegenheden en dakterrassen. Tevens leveren wij hekwerken op uw terras of balkon.

Terras en terrasoverkapping

 

Tuinverlichting en buitenverlichting

Tuinverlichting aanleggen

Wilt u tuinverlichting aanleggen bij uw terras, oprit, veranda, carport? Wij kunnen het geheel voor u verzorgen. Maar wanneer u het zelf wilt doen hebben wij alle materialen op voorraad.

Tuinverlichting

Speeltoestellen in de tuin

speeltoestellen in de tuin

Ook maken wij speeltoestellen op maat. Op de foto ziet u een voorbeeld van een schommel. Bij alle maatwerkproducties is het van belang om uw wensen te inventariseren. Bij de realisatie van deze schommel is dit ook gebeurd. Daarna tekenen wij net zolang dat de schommel aan uw wensen voldoet.

Specialist in tuininrichting

tuin en parkwinkel hoogeveen

Gebr. Middelveld is specialist in tuininrichting. Gecombineerde kennis binnen ons bedrijf zoals staalbouw en constructiewerk, installatietechniek stellen ons in staat om een prachtig assortiment te bieden wat naadloos aansluit bij uw tuinontwerp.

Tuin en park