Informatie aanvragen Vacatures
0528-263684
tuinterras

Terrasoverkapping: tuinterras en terrassen horeca van staal

Tuinterras en terrassen bij horeca: aanbouw en verbouw maar ook nieuwbouw. Wij maken terrasoverkappingen van staal, aluminium en RVS. Ook installatiewerk.

Staal en aluminium bij uw tuinterras

Stalen terrasoverkapping

Staal en aluminium wordt steeds meer gebruikt bij tuinterrassen. Dat geldt niet alleen voor de overkapping maar bijvoorbeeld ook bij de hekwerken rondom het terras. Gebr. Middelveld is specialist in constructiewerk in staal, aluminium en RVS en kan uw terrasoverkapping opmaat maken.

Dakterrassen en balkons

Ook voor de staalconstructie van uw dakterras kunt u bij ons terecht evenals hekwerken rond dakterrassen en balkons.

Overkapping bij horecagelegenheden

Ook bij horecagelegenheden wordt regelmatig gebruik gemaakt van stalen overkappingen. Op de foto ziet u een voorbeeld van een project waarbij wij de terrasoverkapping maakten.

Terrasoverkapping horecagelegenheid

Verlichting op het terras

Verlichting op uw terras

Voor de verlichting van uw terras kunt u bij ons terecht. Onze installateurs leggen terrasverlichting aan plus de benodigde elektra. Ook voor installatiewerkzaamheden zoals het aansluiten van gasheaters en het verwarmen van uw terras kunt u geheel bij ons terecht.

Tuinverlichting

Overkappingen

Overkappingen

Naast overkappingen voor terrassen maken wij ook overkappingen voor o.a. sportgelegenheden, tribunes maar ook bij schuren, bedrijfshallen of loodsen.

Andere Overkappingen

Specialist in tuininrichting

Specialist Tuininrichting

Gebr. Middelveld is o.a. specialist in tuininrichting waarbij wij staal, aluminium en RVS gebruiken voor maatwerkconstructies. U kunt bij ons ook terecht voor de inrichting van uw terras o.a.:

  • tuinmeubels: tuinbanken, tuinstoelen en picknicktafels
  • tuinverlichting
  • veranda, carport, tuinhuisjes
Tuininrichting