Informatie aanvragen Vacatures
0528-263684
Veranda of tuinkamer

Veranda en tuinkamer: staal en aluminium

Veranda en terras: staal en aluminium. Veranda in de tuin bouwen of bij uw woning? Gebr. Middelveld bouwt veranda's of tuinkamers op maat. Precies zoals u het in gedachten heeft.

Het ontwerp: veranda of tuinkamer

Veranda in de tuinTerrasoverkapping

 

Een veranda of tuinkamer bouwen begint met een goed ontwerp en dat heeft alles met uw wensen te maken. Wilt u een veranda/terrasoverkapping bij uw woning of wilt u een tuinkamer. Wilt u een open veranda met veel uitzicht of wilt u een veranda die zorgt voor beschutting? Het is aan u, maar wij adviseren u graag!

Wat voor materiaal wilt u gebruiken?

Bij de bouw van de veranda zijn meerdere materialen mogelijk. Vaak wordt voor de constructie staal gebruikt. Dit staal kan verzinkt worden maar ook kunt u er voor kiezen de constructie te laten poedercoaten.

Poedercoaten kan in ieder gewenste kleur. De dakbeplating kan op verschillende manieren worden ingevuld zoals: lichtdoorlatende polycarbonaat platen of gesloten.

Ook aluminium is duurzaam materiaal. Bovendien is het kleurvast en het heeft weinig onderhoud nodig.

 

Genieten van vroeg in het voorjaar tot laat in het najaar

VerandaHeater op het terras

Een Veranda of tuinkamer heeft veel voordelen. U kunt heerlijk buiten zitten ook als het regent, bij avond of als het wat kouder wordt. Uw spullen blijven droog en gaan langer mee. Kortom: een veranda kan u jarenlang die tuinbeleving bezorgen waar u veel plezier van hebt. Voor extra comfort kunt u overwegen terrasverwarmers te monteren.

Van uw terras genieten van vroeg in het voorjaar tot laat in het najaar. Dit kan met een veranda of tuinkamer van gebr. Middelveld.

Tuinkamer

Een tuinkamer is een aanwinst voor uw woongerief. Een extra kamer die aansluit op de tuin. De kamer is afgesloten maar is toch een eenheid met de tuin. Op een regenachtige dag of als het iets frisser is kunt en de glazen schuifdeuren dicht doen. 

Verschil tussen een serre en een tuinkamer

Het verschil tussen een tuinkamer en een serre is dat een tuinkamer niet geïsoleerd is, een serre is dat wel. Een tuinkamer is net als een serre een afgesloten ruimte maar maakt bouwkundig gezien geen onderdeel uit van uw huis, een serre doet dit wel.

Verwarming

Met terrasstralers zorgt u ervoor dat u er warmpjes bij zit.Terrasheaters zijn te koop in vele soorten en maten. Vraagt u ons gerust naar de verschillen.

Goten en hemelwaterafvoer

Goten-hemelwaterafvoer

De dakgoot en hemelwaterafvoer geeft uw veranda een bepaalde uitstraling.

Wij leveren en monteren: zinken, koperen, polyester, kunststof, RVS, PVC en Aluminium dakgoten.

Er is veel verschil in onderhoud en ook de prijzen van de materialen verschillen. Wij adviseren u graag op dit gebied.

Meer over dakgoten

 

Tuinmeubelen

Tuinmeubels

De juiste tuindecoratie is belangrijk bij de inrichting van de veranda. U kunt de veranda of tuinkamer opfleuren met planten en bloemen. Ook kunnen wij tuinmeubilair voor u maken dat geheel aansluit bij de stijl van uw veranda zoals:

  • tuinbanken
  • tuintafels
  • picknicktafels
  • tuinstoelen
Tuinmeubelen

Verlichting en elektra

Verlichting veranda

De juiste verlichting op uw veranda geeft u gelegenheid om tot 's avonds laat buiten te zitten. Bovendien kunt u zelfs uw boek nog uitlezen terwijl het al donker is buiten. Gebr. Middelveld kan voor u de verlichting aanleggen. Of het nu functionele verlichting is of sfeerverlichting. Tevens kunnen wij alle elektra aanleggen voor uw tuinverlichting.

Tuinverlichting

Tuininrichting op maat

Tuininrichting op maat: staal en aluminium

Gebr. Middelveld BV zorgt voor tuininrichting op maat. In onze tuin- en parkwinkel vindt u staal- en aluminium toepassingen die wij op maat maken voor uw tuin. Tevens kunnen wij alle installatiewerkzaamheden uitvoeren.

Tuininrichting