Informatie aanvragen Vacatures
0528-263684
Doorslijpmachine of bandzaagmachine

Bandenzaag of doorslijpmachine

Een bandenzaag wordt ook wel een motorsteenzaag of doorslijpmachine genoemd. Een bandzaag is zeer geschikt voor het doorslijpen van blokken, trottoirbanden en stenen.

Doorslijpmachine van Stihl

Doorslijpmachine of bandenzaag

Stihl beschikt over krachtige motorslijpers. Bandenzagen waarbij harde materialen al snel het onderspit moeten delven.  Stihl bandenzagen hebben een laag trillingsniveau en beschikken over ergnomische beugelgrepen.

Alle benodigdheden bij de bandenzaag

Ook treft u in onze winkel alle toebehoren bij de bandenzaag zoals:

  • slijpwagen
  • wateraansluiting
  • slijpdieptebegrenzer
  • diamantzagen

Motorsteenzaag of doorslijpmachine voor trottoirbanden en stenen

Motorsteenzaag voor trottoirs en stenen

Een bandzaag is zeer geschikt voor het doorslijpen van

  • blokken
  • trottoirbanden
  • stenen

Ideaal voor de professionele stratenmaker. Maar natuurlijk ook voor iedereen die zelf zijn straatje en terras bij huis in orde wil maken.

Online bestellen via de webwinkel

Doorslijpmachine of bandenzaag | Tuinwinkel Hoogeveen

In onze tuin- en parkwinkel treft u doorslijpmachines en bandenzagen. U kunt de doorslijpmachine of bandenzaag ook bekijken wanneer u inlogt op de webwinkel. Komt u voor de eerste keer? Dan kunt u zich gratis registreren. Op uw gemak kunt alle gereedschappen van STIHL bekijken. Bestellen is eenvoudig. Uw bestelling moet u afhalen bij de STIHL-dealer: Gebr. Middelveld te Alteveer (Drenthe: regio Hoogeveen, Zuidwolde). Betalen kan met paypal. Of wanneer u dat liever doet: u kunt ook betalen wanneer u de bestelling afhaalt bij onze tuin- en parkwinkel.

Inloggen op de webwinkel

Bekijk het complete aanbod!

Tuin- en parkwinkel: doorslijpmachine of bandenzaag

Gebr. Middelveld Tuin en Park is gevestigd te Alteveer (Drenthe). Onze tuin- en parkwinkel vervult een regiofunctie in de straal van ca. 25 kilometer rond Hoogeveen (tussen Coevorden, Beilen (Overijssel:) Dedemsvaart, Ommen, Balkbrug en Hardenberg).

Zowel de vakman, hobbyist en tuinliefhebber kunnen wij voorzien van bandenzagen en doorslijpmachines. Bij ons vindt u alle tuingereedschappen en tuinmachines die u maar wenst.  Hebt u vragen of hebt u advies nodig?

 

Verwante informatie

 

Meer over Tuin en Parkwinkel