Informatie aanvragen Vacatures
0528-263684
Tuinmeubelen

Tuinmeubelen van staal of aluminium

Tuinmeubilair van staal of aluminium: stalen tuinmeubelen op maat. Voor buitenmeubelen zoals picknicktafels, kinderpicknicktafels, tafels, tuinbanken en tuinstoelen kunt u terecht bij de tuin- en parkwinkel van Gebr. Middelveld.

Picknicktafels, tuinstoelen en tuinbanken

Stalen tuinmeubilair

Wij ontwerpen en produceren tuinmeubilair. Door middel van een draagframe wat gemaakt wordt van staal, roestvrij staal of aluminium creëeren we een solide en robuuste basis. De materialen kunnen zo nodig verzinkt en/of gepoedercoat worden om een jarenlange conservering te waarborgen. In de rvs optie kan er gekozen worden voor een matte geslepen afwerking, of eventueel een matte look door middel van glasparelstralen. De afwerking kan eventueel met hardhouten planken gebeuren. Er ontstaat een zeer degelijk en duurzaam ontwerp wat jaren meekan. We hebben enkele standaard ontwerpen maar zijn ook ingericht op maatwerk. Uw idee of wens kunnen wij vormgeven.

Tuinmeubelen van hoogwaardige kwaliteit

Stalen tafels en stoelen

Bent u op zoek naar tuinmeubelen van hoogwaardige kwaliteit?

  • prachtige uitstraling
  • degelijk en stevig
  • onderhoudsarm
  • in een ontwerp zoals u dat zelf wenst

Specialist in tuininrichting

Tuininrichting

Gebr. Middelveld BV is specialist in tuininrichting. Wij maken stalen veranda's, blokhutten, terrasoverkappingen op maat. Ook voor de carport kunt u bij ons terecht en voor aanleg elektra, buitenverlichting, installatie van de buitenkeuken, buitenverlichting.

Tuininrichting

Meer informatie over tuinmeubelen?

Buitenmeubelen

Gebr. Middelveld Tuin en Park is gevestigd te Alteveer (tussen Hoogeveen en Zuidwolde) en levert tuinmeubelen zoals picknicktafels, kinderpicknicktafels, tuinstoelen, tuintafels. Hebt u vragen? Wilt u meer informatie? Neemt u gerust contact met ons op!

 

Meer over Tuin & Parkwinkel