Informatie aanvragen Vacatures
0528-263684
Verhuur tuin en parkmachines Hoogeveen

Verhuur van Tuin & Parkmachines

Voor verhuur van Tuin & Parkmachines kunt u terecht in de Tuin & Parkwinkel van Gebr. Middelveld BV. Neemt u contact op met onze Tuin & Parkwinkel voor meer informatie.

 

Onkruidborstelmachine huren?

Onkruidborstelmachine huren?

Effectieve onkruidbestrijding met de onkruidborstelmachine van Ariens is bijzonder milieuvriendelijk en geeft een verbluffend resultaat. Deze Tuin & Parkmachine kunt u bij ons huren. Wij verhuren de machine per dag of per dagdeel.

Meer over onkruidborstelmachine

 

Tuinwals nodig?

Tuinwals lenen of huren

Bij de aanleg van uw gazon hebt u een tuinwals nodig. Ideaal om te zorgen dat er een strakke ondergrond is. Ook nadat uw gazon is ingezaaid kunt u de zaadjes stevig in de grond te drukken met behulp van de tuinwals. Een tuinwals kunt u gebruiken nadat u de tuin helemaal hebt opgeruimd. Alle takken en onkruid moet verwijderd zijn en u hebt de grond goed losgewoeld.

Tuinwals huren of lenen?

Hebt u een tuinwals nodig? Wilt u een tuinwals lenen of huren?  U kunt bij ons een tuinwals huren. Lenen kan ook wanneer u alle graszaden en benodigdheden aanschaft via onze tuin- en parkwinkel.

 

Informatie over verhuur tuinmachines of tuingereedschappen?

Informatie over verhuur Tuin en Parkmachines?

Wilt u meer informatie over de verhuur van Tuin & Parkmachines? Neemt u dan contact op met onze Tuin & Parkwinkel. Wij zijn gevestigd te Alteveer (regio Hoogeveen / Zuidwolde).

Contact Tuin & Parkwinkel