Informatie aanvragen Vacatures
0528-263684
Constructiewerk

Constructiebedrijf: staal, aluminium, RVS

Constructiebedrijf Gebr. Middelveld levert constructiewerk: aluminium, staal en RVS in woningbouw, utiliteitsbouw en industriebouw. Gebr. Middelveld BV is gespecialiseerd in constructiewerk bij o.a. productiebedrijven, distributiecentra of logistieke centra. Onze specialiteit ligt in maatwerkconstructies. Gebr. Middelveld BV is gevestigd te Alteveer (Drenthe) en actief in Noordoost Nederland.

Constructie: ontwerp, sterkteberekening en veiligheid

Staalconstructeurs met ervaring

Bij Gebr. Middelveld BV werken technici met jarenlange ervaring. Technici die niet alleen maar rekenen maar ook ontwerpen, produceren en monteren.

3D ontwerpen met Tekla Structures

Onze tekenaars ontwerpen de gewenste constructies met de modernste software, het 3D-tekenpakket Tekla Structures, voor zowel de constructie-, machine-, en staalbouw en de dak- en geveltechniek.. Daarmee tekenen zij het volledige project als driedimensionaal model voordat alle onderdelen worden gezaagd, geboord, samengesteld, afgelast en uiteindelijk gemonteerd. Dankzij de 3D-tekeningen kunnen veel potentiële knelpunten al op de tekentafel worden ondervangen.

De juiste sterkteberekeningen

Wij zorgen ervoor dat alle door ons ontworpen constructies desgewenst vergezeld gaan van de benodigde sterkteberekeningen. Zo voldoet het ontwerp aan alle geldende wet- en regelgeving.

Kwaliteit en veiligheid staat voorop

De constructeurs van Gebr. Middelveld BV hebben kwaliteit en veiligheid hoog in het vaandel staan. Of het nu gaat om de constructie van een tribune, een trap of bordes, hallenbouw, stallenbouw of een rijhal bij de manege: altijd is veiligheid geboden! Daarom levert Gebr. Middelveld BV gedegen vakwerk dat bovendien betaalbaar is.

Arbo- en veiligheidsvoorzieningen bij machines, werkplekken, werkruimtes en werklocaties

Veiligheid machines en werkruimten

Gebr. Middelveld BV is specialist in het ontwerpen en produceren van veiligheidsvoorzieningen bij machines en werkruimtes. Wij ontwerpen en leveren constructiewerk dat voldoet aan de hoge eisen die gesteld worden aan het welzijn van medewerkers vanuit de ARBO-wetgeving. Wij produceren deze voorzieningen seriematig maar ook voor maatwerk zijn wij volledig ingericht, exact afgestemd op uw specifieke veiligheidsvraagstuk.

Omgevingsfactoren machineveiligheid Arbo omstandighedenwet

Wij kunnen uw organisatie ondersteunen bij het inrichten van omgevingsfactoren in het kader van machineveiligheid. Daarbij kunt u denken aan veilige trappen en leuningen, bordessen, markeringen, aanrijdbeveiliging, doorrijdbeveiliging, loopbruggen, roosters, putafdekkingen en putdeksels, stalen kettingen, kooiladders.

Veiligheidsvoorzieningen

Constructiewerk bij hijs- en hefinstallaties

Hijs- en heftechnieken productie en logsitiek

Gebr. Middelveld is specialist in constructiewerk ten behoeve van hijs- en heftechnieken in bedrijfspanden, productieruimten of bij distributie- c.q. logistieke centra. Daarbij kunt u denken aan het aanpassen of aanbrengen van (hulp)constructies bij:

 • kraanbaan of zwenkkraan
 • het aanbrengen van een zwenkarm of loopkat
 • het aanbrengen of aanpassen van lieren
Meer over hijs- en heftechniek

Machinebouw: industriële en logistieke toepassingen

Logistiek / industrie Machinebouw

Gebr. Middelveld is specialist in constructies bij machinebouw. Bij veel bedrijven, waaronder in de machinebouw zijn regelmatig aanpassingen nodig op allerlei gebied. Een nieuwe indeling van uw productieafdeling bijvoorbeeld kan vragen om het verplaatsen of aanpassen van hekwerken, bordessen of ophangconstructies. Werkzaamheden die u van uw "echte" werk afhouden en die wij u graag uit handen nemen. Logistieke en industriële toepassingen op maat!

Machinebouw

Randbeveiliging en valbeveiliging

Valbeveiliging en randbeveiliging

Gebr. Middelveld is specialist in randbeveiliging en valbeveiliging zoals:

 • kooiladders
 • randbeveiliging op daken
 • valbeveiliging: hekwerken, loopbruggen, trappen en bordessen
 • ophangconstructies voor vangnetten
 • ook: aanrijbeveiliging
Meer over Doorvalbeveiliging

Interne transportmiddelen: transportkarren, transportkisten en transportbanden

transportkarren: aluminium, staal of RVS

Voor interne transportmiddelen kunt u terecht bij Gebr. Middelveld BV. Daarbij kunt u denken aan transportmiddelen in de industrie, tbv productie, logistiek en distributie. Gebr. Middelveld BV maakt transportmiddelen op maat zoals:

 • transportkarren
 • transportboxen
 • ophangconstructies voor transportbanden of conveyer belts
 • wagenbouw
Transportmiddelen

Broekstukken en verloopstukken

Broekstukken, verloopstukken recht-rond of rond-rond tbv afzuiging of leidingen

Precisiewerk en maatwerk is ons werk. Zo hebben wij voor een klant verloopstukken gemaakt die niet standaard in de handel zijn. Een verloopstuk van rond 160mm. naar vierkant 160mm. en een verloopstuk van rond 160mm. naar rond 225mm. De verloopstukken gemaakt uit een RVS plaat worden eerst In 3D getekend en vervolgens wordt hier een uitslag tekening van gemaakt. Aan de hand van deze tekening wordt in de werkplaats de plaat gesneden en voorzien van belijning voor het zetten / walsen.

De plaat wordt daarna gezet / gewalst en vervolgens aan elkaar gelast. Deze verloopstukken kunnen o.a. uit RVS, Aluminium, zink, messing, koper of staal gemaakt worden.

Aluminium constructiewerk

Aluminium constructiewerk

Aluminium constructies hebben veel voordelen. Ze zijn licht van gewicht en aluminium hoeven voor binnensituaties niet apart geconserveerd te worden. Gebr. Middelveld BV verwerkt aluminium voor verschillende doeleinden en beschikt over een ruim assortiment profielen en plaatmateriaal. Aluminium lassen kan zowel middels MIG als TIG lasapparaten worden uitgevoerd.

Aluminium constructiewerk

Staalbouw en staalconstructie

Staalbouw en staalconstructie

Staalbouw en staalconstructies maken wij o.a. bij  stallen en hallen, utiliteitsbouw, afbouwelementen, tribunes en monumenten. Behalve in de utiliteitsbouw zijn wij ook in de woningbouw actief met staalbouwconstructies. Ook aanpassen in draagconstructies of het maken van hulpconstructies passen wij toe o.a. bij verbouwing en renovaties van hallen. Gebr. Middelveld ontwerpt, levert en monteert staalconstructies (spanten, windverbanden, stabiliteitsverbanden).

Staalbouw en staalconstructie

Renoveren bedrijfshallen en bedrijfspanden

constructiewerk bedrijfshallen en bedrijfspanden

Constructiewerk bij bedrijfshallen, bedrijfspanden, kantoren maar ook bij winkels voeren wij uit zoals:

 • Herindelen van bedrijfspanden en bedrijfshallen
 • Aanpassen, plaatsen of verplaatsen interne scheidingswanden
 • Maken en aanpassen van schuifdeuren of overheaddeuren
 • Constructiewijzigingen bij entree bedrijfshal, kantoor of winkel (puien) of zolders
 • gevel- en dakconstructies
 • Trappen, hekwerken, roosters en balustrades
Aanpassen bedrijfshallen

Woningbouw

Constructiewerk woningbouw

Gebr. Middelveld levert constructies t.b.v. de woningbouw zoals:

 • Constructiewijzigingen bij renovatie woning, achterhuis, boerderij of woonboerderij
 • Aanpassen of maken van trappen in de woning
 • Aanpassen of op maat maken van schoorsteenkappen
 • Constructiewerk voor tuinmeubilair of speeltoestellen
 • Valbeveiliging en doorvalbeveiliging bij woningen of flatgebouwen
 • Balkonhakken: franse balkons
 • aanpassen kapconstructies
Constructiewerk woningbouw

Monumenten, monumentale of historische panden

Constructiewerk monumenten of historische panden

Constructiewerk bij monumenten of monumentale of historische panden vraagt grote vakkennis en uiterste zorgvuldigheid. Vaak dienen er restauraties plaats te vinden van bijvoorbeeld monumentale bruggen, zitbankjes of hekwerken en dient de authenticiteit zoveel mogelijk intact te blijven. Hebt u een vraag? Neemt u gerust contact met ons op. Of bekijk de projecten die wij op dit terrein uitvoerden.

Constructiewerk monumenten en monumentale panden

Waarom kiest u voor Gebr. Middelveld BV?

Waarom constructiewerk bij Gebr. Middelveld?

Waarom zou u voor Gebr. Middelveld BV kiezen? Daar zijn tal van redenen voor te bedenken.

 • De belangrijkste is wel dat wij erg veel technische kennis in huis hebben. We bundelen met constructiewerk, installatietechniek en dak- en gevelelementen een enorm pakket aan diensten die wij aanbieden in de utiliteitsbouw, industriebouw en woningbouw.
 • We kunnen bogen op jarenlange ervaring, ons bedrijf bestaat al sinds 1966.
 • We hebben alle benodigde certificeringen: kwaliteit en veiligheid staat bij ons voorop.

In Gebr. Middelveld treft u daarom een betrouwbare, flexibele en zeer veelzijdige partij waarmee het goed zaken doen is, daar kunt u iedere klant die u voorging naar vragen!

Contact

Constructiewerk: Noordoost Nederland

Gebr. Middelveld BV is gevestigd te Hoogeveen in Drenthe. Wij leveren constructiewerk in Noordoost Nederland (Drenthe, Groningen, Friesland, Overijssel) maar ook in Noord-Holland, Gelderland en Flevoland.


Constructiewerk: Drenthe, Friesland, Groningen, Overijssel, Flevoland, Gelderland en Noord Holland

Drenthe: Assen, Hoogeveen, Coevorden, Emmen, Meppel, Beilen, Roden en Borger

Overijssel: Almelo, Balkbrug, Borne, Dalfsen, Dedemsvaart, Deventer, Enschede, Genemuiden, Hellendoorn, Hengelo, Kampen, Hardenberg, Nijverdal, Oldenzaal, Olst, Ommen, Rijssen, Tubbergen, Staphorst, Steenwijk, Vriezenveen, Zwolle.

Friesland: Balk, Beetsterzwaag, Bolsward, Buitenpost, Burgum, Bergum, Damwoude, Dokkum, Drachten, Grou, Gorredijk, Heerenveen, Franeker, Harlingen, IJlst, Joure, Kootstertille, Leeuwarden, Lemmer, Littenseradiel, Wommels, Sneek, Woudsend.

Groningen: Appingedam, Eemshaven, Delfzijl, Farmsum, Foxhol, Groningen, Haren, Hoogezand, Kollum, Sappemeer, Sellingen, Stadskanaal, Ter Apel,Veendam, Vlagtwedde, Winschoten, Zuidbroek, Zuidhorn.

Gelderland: ´t Harde, Apeldoorn, Arnhem, Barneveld, Bennekom, Borculo, Bronkhorst, Culemborg, Didam, Dieren, Doesburg, Doetinchem, Ede, Eibergen, Ermelo, Geldermalsen, Elspeet, Groenlo, Groesbeek, Harderwijk, Heerde, Hierden, Hoenderlo, Kesteren, Kootwijk, Lochem, Lunteren, Nijkerk, Nijmegen. Oldebroek, Otterlo, Putten, Rhenen, Scherpenzeel, Tiel, Terschuur, Vaassen, Velp, Wageningen, Vorden, Voorthuizen, Wageningen, Wapenveld, Wezep, Winterswijk, Zaltbommel, Zutphen

Flevoland: Emmeloord, Vollenhove, Almere, Dronten, Zeewolde, Lelystad

Noord-Holland: Alkmaar, Bergen, Beverwijk, Den Helder, Edam, Volendam, Enkhuizen, Medemblik, Purmerend, Schagen, Velsen, Zaanstad.