Informatie aanvragen Vacatures
0528-263684

Gevelrenovatie en gevelrestyling: stallen, bedrijfshallen, schuren en loodsen

Gevelrenovatie en gevelrestyling: stallen en bedrijfshallen, schuren en loodsen. Ook te combineren met asbestsanering. Levering en montage gevelbekleding. Wilt u de gevels van uw bedrijfshal, loods of stal renoveren of restylen? Gebr. Middelveld BV is specialist in renovaties van hallen zoals gevelrenovatie en de levering en montage van gevelelementen.

Renovatie van uw gevel

Gevelrenovatie en gevelherstel

Wanneer u uw pand een nieuwe uitstraling of zelfs een nieuwe functie wilt geven kunnen de specialisten van Gebr. Middelveld BV u van dienst zijn. Immers: nieuwbouw van een pand is niet altijd nodig. U kunt een bestaand pand ook een nieuwe jas aandoen.

Wij kunnen u daarbij van dienst zijn door:

  • herstelwerken aan bestaande constructies uit te voeren
  • vervanging van bestaande gevelelementen
  • het isoleren van bestaande gevelconstructies
  • het aanpassen of toevoegen van ramen, loopdeuren of overheaddeuren
  • het aanbrengen van kraanbanen in de bestaande situatie

Meer over kraanbanen

Herstelwerkzaamheden gevelelementen of gevelbekleding

Herstelwerkzaamheden gevel

Iedere gebouweigenaar heeft er wel eens mee te maken: een ladder die deuken of krassen op de gevel heeft gemaakt, iemand die een deuk rijdt in een lekdorpel of een dagstuk van een loopdeur of overheaddeur beschadigd.  We hebben inmiddels ruime ervaring met dit soort herstelwerkzaamheden en kunnen ze dan ook snel en vakkundig voor u uitvoeren.

Gevelinspectie

Wilt u weten in welke staat uw gevel zich bevindt? Dan kunt u bij ons terecht voor een gevelinspectie. Dat kan belangrijk zijn of urgent bijvoorbeeld bij stormschade, roestvorming, slijtage, lekkage of wegens asbeststoffen.

Restyling van uw bedrijfshal

Restyling gevel bedrijfshalRestyling bedrijfspand

Wilt u uw pand een geheel nieuwe uitstraling geven? Dan is renovatie of restyling een goede oplossing! Wanneer u ons uw idee voorlegt, gaan wij voor u tekenen en rekenen. Een 3D-visualisatie van uw plannen behoort ook tot de mogelijkheden.

Meer over Gevelrenovatie bedrijfspand

Asbestsanering en gevelrenovatie

Gevelrenovatie Flevoland (Kraggenburg)

Gevelrenovatie te Kraggenburg (Flevoland): Circa 1700 m² asbest golfplaten gesaneerd en nieuwe vezelcement golfplaten gemonteerd. Van de gevels zijn asbesthoudende golfplaten verwijderd. De kale gevels zijn eerst met hout uitgevlakt en daarna bekleed met damwand.

Meer over Asbestsanering

Winkel en werkplaats: restyling

Winkel en Werkplaats: gevelrestyling te Noordscheschut (Drenthe)

Gevelrestyling bij een winkel en werkplaats (Drenthe): Restyling van een winkel en werkplaats in Noordscheschut waarbij gebruik is gemaakt van horizontale golfplaatjes.

Renovatie topgevel stal

Renovatie topgeveler Dalerveen (Drenthe)

Gevelrenovatie te Dalerveen (Drenthe): Renovatie van de bestaande topgevel van de ligboxenstal. Er is in de plaats van het bestaande houtwerk nieuwe stalen onderhoudsvrije potdekselprofielplaten gemonteerd.

Gevelbekleding en gevelbeplating: levering en montage

Gevelelementen: levering en montage

De specialisten van Gebr. Middelveld kunnen de levering en montage van alle soorten gevelbeplating verzorgen voor zowel buitengevels als binnenwanden.

Levering en montage gevelbeplating

Meer informatie of advies over gevelrenovatie?

Specialist in gevels

Gebr. Middelveld BV is specialist in gevelrenovatie (en dakrenovatie) zowel in de utiliteitsbouw en industriebouw.

 

Wilt u meer informatie of een vrijblijvend adviesgesprek? Neemt u gerust contact met ons op!

Meer over dak & gevel