Pagina wordt geladen ...
zoeken

Wist u dat wij een erkend leerbedrijf zijn?

Wij zijn een erkend leerbedrijf en dat is best iets om trots op te zijn! Want de studenten van nu worden vakmensen in de toekomst.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

Neem dan gerust contact met ons op!

Wanneer word je erkend als leerbedrijf?

Door Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB) zijn wij erkend als leerbedrijf. Dit houdt in dat wij MBO-studenten mogen begeleiden.

Wat wordt er van een erkend leerbedrijf verwacht?

Er wordt van ons verwacht dat wij de student begeleiden. Wij bieden een veilige en leerzame plek aan. Niet alleen veiligheid zoals gesteld wordt in de wettelijke veiligheidseisen met betrekking tot een werkplek maar ook sociaal veilige omstandigheden.

Hoe zit het met de begeleiding van de stageloper (student)?

Voor de begeleiding is een praktijkopleider (werkbegeleider,stagebegeleider) binnen ons bedrijf aangewezen. Dit is een deskundig medewerker binnen ons bedrijf. Deze praktijkopleider brengt uiteraard vakkennis over en stimuleert de student om zich verantwoordelijk te voelen voor zijn functioneren en is het eerste aanspreekpunt voor de student. Vakkennis is uiteraard erg belangrijk maar motivatie zorgt ervoor dat je deze vakkennis kunt bemachtigen.

 

Op zoek naar gemotiveerde BBL-ers

Wij zijn doorlopend op zoek naar enthousiaste, gemotiveerde BBL-leerlingen. Er zijn al meerdere studenten die wij hebben opgeleid bij ons bedrijf gebleven. Om een BBL-er te mogen begeleiden moet je een erkend leerbedrijf zijn. En dat zijn we! Ben jij van plan een BBL-opleiding te gaan volgen? Wij hebben ruimte voor leerlingen van zowel de opleidingen in constructie als in installatietechniek.

Neem voor meer informatie gerust contact met ons op. Dat kan door te mailen. Maar je kunt uiteraard ook bellen!

Neem contact op

Meer vacatures 

keurmerken

facebook linkedin google twitter instagram.

zoekmachine marketing dotsolutions