Pagina wordt geladen ...
zoeken

Wist je dat wij een erkend leerbedrijf zijn?

Wij zijn een erkend leerbedrijf en dat is best iets om trots op te zijn! Want de studenten van nu worden vakmensen in de toekomst.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

Neem dan gerust contact met ons op!

Wat doen wij voor jou?

Wij mogen MBO-studenten begeleiden en dat doen we met veel plezier! Door Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB) zijn wij erkend als leerbedrijf. 

Wat hebben wij te bieden?

We begeleiden studenten in een veilige en leerzame omgeving. Veiligheid gaat voor ons verder dan de gestelde wettelijke veiligheidseisen met betrekking tot een werkplek. Het gaat ons er ook om dat jij je sociaal veilig voelt.

Hoe zit het met de begeleiding van de stageloper (student)?

Voor de begeleiding is een praktijkopleider (werkbegeleider,stagebegeleider) binnen ons bedrijf aangewezen. Dit is een deskundig medewerker binnen ons bedrijf. Deze praktijkopleider brengt uiteraard vakkennis over en stimuleert jou om je verantwoordelijk te voelen voor je functioneren en is het eerste aanspreekpunt voor jou. Vakkennis is uiteraard erg belangrijk maar motivatie zorgt ervoor dat je deze vakkennis kunt bemachtigen.

Op zoek naar gemotiveerde BBL-ers

Wij zijn doorlopend op zoek naar enthousiaste, gemotiveerde BBL-leerlingen. Er zijn al meerdere studenten die wij hebben opgeleid bij ons bedrijf gebleven. Om een BBL-er te mogen begeleiden moet je een erkend leerbedrijf zijn. En dat zijn we! Ben jij van plan een BBL-opleiding te gaan volgen? Wij hebben ruimte voor leerlingen van zowel de opleidingen in constructie als in installatietechniek.

Neem voor meer informatie gerust contact met ons op. Dat kan door te mailen. Maar je kunt uiteraard ook bellen!

Neem contact op

Meer vacatures 

keurmerken

facebook linkedin google twitter instagram.

website door webba logo