Pagina wordt geladen ...
zoeken

Lichtstraat in loods zorgt voor voldoende daglicht

Voldoende daglicht in deze loods. De loods heeft een afmeting van 15 meter breed, 6,3 meter hoog, 20 meter lang en een goothoogte van 3 meter.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

Neem dan gerust contact met ons op!

lichtstraat loods

Veel licht in de loods

De Prefab fundering bestaat uit 17 prefab betonpoeren voorzien van ankers en 63 meter ongeïsoleerde prefab vorstrand. De kolommen zijn ondersabelt met krimpvrije mortel. De naden van de vorstranden zijn afgekit.

Een vorstrand wordt gebruikt in een bouwwerk dat niet is onderheid, de vorstrand voorkomt het opvriezen van de achterliggende vloer. Er zijn dorpels geplaatst voor de overheaddeuren.

De loods heeft een afmeting van 15 meter breed, 6,3 meter hoog , 20 meter lang en een goothoogte van 3 meter.

De constructie bestaat uit drie hoofdspanten met vrije overspanning en twee eindspanten met tussenkolommen, koppelkopers, windverbanden en overheaddeurframes.

Het materiaal is gepoedercoat. De gordingen en wandregels zijn van vurenhout.

overheaddeur met afstandsbediening

Kunststofdeuren en overheaddeuren met afstandsbediening

In de loods worden twee geïsoleerde LINK overheaddeuren van 3 meter breed en 2,5 meter hoog geplaatst, zonder glasvensters, deze deuren zijn elektrisch bediend. Een geïsoleerde overheaddeur van 4 meter breed en 4 meter hoog, deze deur is voorzien van twee stroken glasvenster. Ook deze deur is elektrisch bediend.

Twee overheaddeuren worden uitgevoerd met afstandsbediening (handzenders).

Ook zijn er 4 kunststof loopdeuren, voorzien van glasvenster, inclusief hang en sluitwerk. De kleuren van deze deuren zijn hetzelfde als in de reeds bestaande woning.

dak en wandbeplating loods

Dak en gevelbeplating

De beplating op het dak bestaat uit 286 m2 geïsoleerde PIR dakpanelen met aan de buitenkant een standaard plastisol coating. De binnenzijde van de platen is voorzien van standaard interieur coating. Er is 36 m gezet stalen gootlijst, 2 m vlakke onder en bovennokken en 40 m zetwerk ten behoeve van de kopkanten van de dakpanelen in de nok gemonteerd.

In de nok is 19 meter dichte zadelnok, type CV (kleur helder) gemonteerd. Dit zorgt er voor dat er veel licht is in de loods.

Voor de gevelbeplating is 295 m2 ongeïsoleerde damwand met aan buitenzijde een standaard plastisol coating, 36 m gezet stalen windveer voorzien van standaard plastisol coating, 65 m gezet stalen lekdorpels, 26 m gezet stalen hoekstukken, 24 m gezet stalen dagstukken kozijnen, en 30 m gezet stalen dagstukken overheaddeur geleverd en gemonteerd.

Er is 40 m aluminium getrokken bakgoot 205 mm en 18 m HWA rond 100 mm geleverd en gemonteerd. Een bakgoot is een rechthoekige goot met een platte bodem, deze goot is door zijn vorm makkelijk schoon te houden.

loodsbouw

Meer informatie?

Wij kunnen u adviseren op gebied van loodsbouw.

Wilt u meer informatie of een adviesgesprek? Neemt u gerust contact met ons op.

Neem contact met ons op

Meer over Loodsen

 

keurmerken

facebook linkedin google twitter instagram.

website door webba logo