Pagina wordt geladen ...
zoeken

Wie zijn wij?

Van 1966 tot nu is er veel veranderd maar er is één ding gelijk gebleven. Wij spelen in op veranderingen en denken in oplossingen.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

Neem dan gerust contact met ons op!

Hoe is Gebroeders Middelveld ontstaan?

Ruim een halve eeuw geleden (1966) zetten de broers Henk en Dirk met de start van een dorpssmederij de stap naar het ondernemerschap. Het duurde niet lang tot de medebewoners uit het dorp Alteveer de mannen vroegen of ze naast het smeden ook andere klussen konden uitvoeren. Dat betekende dat er voortaan ook laswerk werd gedaan en waterleidingen werden gerepareerd. De basis was gelegd voor een bedrijf dat meegroeit met de vraag van de klanten. 

Ieder een eigen weg.

Henk en Dirk gaan in 2007 hun eigen weg. Henk gaat zich vooral richten op verkoop en onderhoud van machines onder de naam Middelveld Machines. Dirk houdt de leiding over gebroeders Middelveld en zijn twee zonen Richard en Dirk-Jan gaan in het bedrijf werken. Als Dirk in 2010 met pensioen gaat, draagt hij de leiding over aan zijn zonen. Dirk blijft graag actief en is dan ook nog lange tijd regelmatig op het bedrijf aanwezig. Hij voert kleine reparaties uit en zorgt voor het vervoer van materialen. 

Meegroeien met de vraag van de klant.

De broers Richard en Dirk-Jan zetten het bedrijf voort op een manier die past bij de eerste jaren: meegroeien met de vraag van de klanten. Dirk-Jan heeft de leiding over het installatiewerk en Richard richt zich op de staalbouwprojecten.
Het bedrijf dat door twee broers werd opgericht is in de familie gebleven. Het is meegegroeid met de vraag van de klanten in producten en diensten. Daaraan wordt nu tegemoetgekomen door een mooie ploeg vakmensen, waaronder constructeurs, installatiemonteurs, montagemedewerkers, plaatbewerkers en lassers.

Werken in de regio

Het werk is allang niet meer alleen voor het dorp, maar Gebroeders Middelveld is en blijft een bedrijf dat vooral in de regio werkt. Daar is meer dan genoeg te doen en het scheelt een hoop reistijd voor de vakmensen die elke dag werk maken van duurzaamheid, veiligheid en comfort.
 

Sterk in maatwerk

Middelveld is sterk in maatwerk. We hebben het allemaal onder een dak. Ervaren constructeurs, installatiemonteurs, montageploegen voor de dak- en gevelbekleding, plaatbewerkers en lassers.

Wij zijn o.a. werkzaam voor:

  • Particulieren
  • Bedrijven
  • Overheidsinstellingen
  • Stichtingen

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

Neem dan gerust contact met ons op!

Middelveld personeel

Totaalbouw

U wilt een loods (groot of klein) bouwen met een verdieping, want een beetje extra ruimte is nooit weg. Hier begint het idee. Maar al snel komen er andere dingen om de hoek kijken.

In deze loods moet ook een toilet. En misschien een kleine kantoorruimte. Uiteraard wilt u daar niet koud zitten. En u moet de bovenverdieping uiteraard ook kunnen betreden!

Heeft u al enig idee welke werkzaamheden hier allemaal al uit voort vloeien? We zullen een kleine opsomming maken aan welke onderdelen u dan moet denken:

Het voordeel aan ons bedrijf is dat wij de werkzaamheden die hierbij komen kijken allemaal voor u kunnen verzorgen. U heeft zo 1 aanspreekpunt en dit werkt vaak een stuk makkelijker dan diverse bedrijven te moeten laten samenwerken.

Wat wij vooral door ervaring geleerd hebben is dat er veel tijdswinst valt te behalen door het samenwerken van onze collega’s. Zo wordt er bijvoorbeeld bij het plaatsen van een constructie al rekening gehouden met de opvolgende werkzaamheden van onze dak-en gevelmonteurs of installatiemonteurs.

Dit scheelt tijd, en dus ook geld.

Bedrijfsmatig of particulier

Er is uiteraard en verschil in de behoeftes van bedrijven en particulieren. Beide partijen zijn wij graag van dienst.

Zowel op het gebied van constructies, dak en wandbeplating en installatietechniek.


Multidisciplinair en brede vakkennis

Kenmerken voor ons bedrijf is dat we multidisciplinair zijn en specialist in:

• constructiewerk: aluminium, staal en RVS
• installatietechniek
• dak- en gevelbeplating
 

Kwaliteit en certificering

Onze vakmensen gaan altijd voor de hoogst haalbare kwaliteit. Uiteraard begrijpen wij dat dit ook nog betaalbaar moet zijn. Graag denken wij met u mee in het gehele proces van idee tot realisatie, van ontwerp tot implementatie. Gebr. Middelveld beschikt over alle noodzakelijke certificering.


Certificering

 

keurmerken

facebook linkedin google twitter instagram.

website door webba logo