Pagina wordt geladen ...
zoeken

Ophangconstructie voor transportbanden of conveyerbelts

Voor transportbanden en conveyerbelts leveren wij constructiewerk zoals ophangconstructies. Op maat gemaakt bij productiehallen, logistiek of industriële toepassingen.  Gebr. Middelveld kan voor u een ophangconstructie realiseren voor het ophangen van bijvoorbeeld een transportband (conveyerbelt) in uw (bestaande) bedrijfshal of werkplaats.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

Neem dan gerust contact met ons op!

conveyerbelts

Wat is een conveyerbelt?

Een conveyerbelt is een transportband.

Vaak worden transportbanden gebruikt bij industriële toepassingen maar ook bij toepassingen voor distributie en warehousing. Een conveyerbelt zorgt voor versnelling van logistieke of industriële proces en is een systeem dat minder arbeidsintensief is.

ophangconstructie productiehal

Ophangconstructies voor transportbanden

Gebr. Middelveld BV maakt ophangconstructies voor transportbanden of conveyerbelts.

  • Als er van de te monteren transportband (conveyer belt) een productietekening is kunnen wij deze bijna altijd inlezen d.m.v. van BIM.
  • Aan de hand van bestaande tekeningen van uw bedrijfshal/werkplaats/loods kunnen wij met ons 3D-tekenpakket Tekla de onderdelen samenvoegen en hier dan een constructie voor ontwerpen zodat deze onderdelen kunnen worden gemonteerd.
  • We gaan eerst de locatie in kaart brengen door ter plaatse te kijken en in te meten.
  • Met deze meetgegevens en de tekeningen en/of BIM modellen ontwerpen wij dan een ophang constructie die voldoet aan alle CE eisen.
  • Eventuele sprinklerleidingen of elektra hoeven geen probleem te zijn, omdat wij van te voren alles inmeten en middels BIM ifc bestanden het hele pakket passend maken.

staalbouw transportkar 

Interne transportmiddelen: logistiek, distributie en industriële toepassingen

Gebr. Middelveld BV is specialist in het vervaardigen van interne transportmiddelen.

Het gaat hierbij om transportmiddelen als: transportkarren voor productiehallen, distributiecentra, warehousing en industriële toepassingen.

Meer over interne transportmiddelen

transportband 

Vragen over ophangconstructies voor conveyerbelts?

Gebr. Middelveld BV is o.a. gespecialiseerd in maatwerk bij de vervaardiging van ophangconstructies voor transportbanden. 

Zo hebben wij voor een dierenvoeder bedrijf ook een ophangconstructie voor een transportband in een bestaande hal gemonteerd, welke door meerdere compartimenten ging om het voer van de ene hal naar een mengmachine in een andere hal te transporteren.

Hebt u vragen of wilt u advies? Neemt u gerust contact met ons op.

Meer over constructiewerk

 

keurmerken

facebook linkedin google twitter instagram.

website door webba logo