Pagina wordt geladen ...
zoeken

Installatiewerk nieuwbouw bedrijfspand Hoogeveen

Voor onze opdrachtgever mochten wij de gehele regie voeren voor de bouw van een nieuw bedrijfspand, hierin zat ook het ontwerpen en realiseren van een complete installatie.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

Neem dan gerust contact met ons op!

installateur hoogeveen

Duurzame energie

Het pand is voorzien van duurzame energietechnieken, hierbij was de wens om te verwarmen met een installatie waarbij geen gasaansluiting benodigd zou zijn.

Het ontwerp hierbij is geweest dat het gehele pand is uitgevoerd met vloerverwarming, deze vloerverwarming is lage temperatuur verwarming en hiermee uitermate geschikt voor een duurzame verwarming door middel van een warmtepomp. In deze situatie hebben wij gekozen voor een lucht/water warmtepomp van het merk Mitsubishi Electric, de warmtepomp bestaat uit een buitenunit en een hydrobox welke binnen geplaatst is. Naast de hydrobox hebben wij een buffervat geplaatst voor het cv systeem waardoor er buffer is van warm water voor het voeden van de vloerverwarming.

installatiewerk bedrijfspand

Warmte terugwinning, led verlichting en PV installatie

Om het warmteverlies in de ruimtes te beperken hebben wij hier een Brink warmte terug winning unit geplaatst waarbij de afgezogen (warme) lucht in de ruimtes gebruikt wordt om de aanvoerlucht voor te verwarmen.

Het gehele pand is voorzien van led verlichting om het elektra verbruik te reduceren. Op het pand hebben wij een pv installatie (zonnepanelen) geïnstalleerd om een groot deel van het eigen elektra verbruik op te wekken.

Meer informatie over PV installaties

Installatiewerkzaamheden

Voor installatiewerkzaamheden bent u bij ons aan het juiste adres.

Neem gerust contact met ons op.

Neem contact met ons op

Bekijk andere projecten

 

keurmerken

facebook linkedin google twitter instagram.

website door webba logo