Pagina wordt geladen ...
zoeken

Aanbouw aan bestaande loods

Een op zich staande constructie, (niet gekoppeld) van een aanbouw, bij een bestaande loods. Afmetingen 5,5m breed, 4,9m hoog, 12m lang met 5 graden dakafschot.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

Neem dan gerust contact met ons op!

afschot aanbouw

Dakafschot

Het afschot van deze aanbouw is 5 graden. Afschot is de bewust aangebrachte helling met het doel het regenwater goed af te kunnen voeren. De minimale afschot op een dak moet 1,6% zijn, in het bouwbesluit staat dat dit de hellingshoek eis is.

De beplating wordt aangeheeld (aansluiten aan een bestaand stuk werk tot een sluitend geheel) naar het bestaande gebouw. De kopgevel wordt recht uitgevoerd, met een stukje schijngevel.

Constructie aanbouw

Het grondwerk is door derden verzorgd. Wij hebben de bouwplaats uitgezet en de prefab fundering geleverd en gemonteerd. Deze bestaat uit 8 stuks prefab betonpoeren, voorzien van ankers, en 23 m geïsoleerde prefab vorstrand. De staalconstructie is ondersabeld. Ondersabelen houdt in dat de ruimtes tussen de constructieonderdelen worden opgevuld.

De constructie is opgebouwd uit IPE profielen, koppelkokers, windverbanden, wandregels, grondregels, stalen gordingen (gemonteerd op de spanten) en stalen wandregels. Wij hebben de frames geleverd voor de loopdeur en de overheaddeur. De opdrachtgever heeft de deuren zelf geregeld. Het materiaal is nat gelakt.

aanbouw

Dak en gevelbeplating

De dakbeplating bestaat uit geïsoleerde sandwichpanelen, 80 mm dik, met aan de buitenzijde een standaard plastisol coating en de binnenzijde een standaard interieur coating. Gezet stalen windveer voorzien van een standaard plastisol coating. Zetwerk kopkanten dakpanelen voor de nok. Gemonteerd met RVS bevestigingsmateriaal.

De gevelbeplating is verticaal gemonteerd en bestaat uit geïsoleerd PIR wandpaneel (microrib), 80 mm dik met aan de buitenzijde een standaard plastisol coating en aan de binnenzijde een standaard interieur coating. De gevelbeplating is uitgevoerd in firesafe-uitvoering omdat de aanbouw dicht op de erfgrens staat, en bevestigd met teksen (zelfborende parkers).

Verder zijn er gezet stalen lekdorpels, gezet stalen hoekstukken, gezet stalen dagstukken kozijnen, en gezet stalen dagstukken overheaddeur gemonteerd.

Er is aluminium getrokken bakgoot, gezette stalen gootlijst en hemelwaterafvoer rond 100 mm gemonteerd.

aanbouw constructie

Te weinig ruimte?

Te weinig ruimte? Denkt u aan uitbreiding? Misschien is een aanbouw een idee!

Wilt u meer informatie of een adviesgesprek? Neemt u gerust contact met ons op.

Neem contact met ons op

Meer over Loodsen

 

keurmerken

facebook linkedin google twitter instagram.

website door webba logo