Pagina wordt geladen ...
zoeken

Zuidwolde: installatiewerk en installatietechniek

Ook in Zuidwolde verzorgt Gebr. Middelveld diverse installatiewerkzaamheden. U treft hier een project met installatiewerkzaamheden bij Gezondheidscentrum ’t Wheemhuus te Zuidwolde. In opdracht hebben wij hier de complete installatie mogen verzorgen. Het pand is volledig gestript waarbij wij opnieuw de riolering en de waterleiding hebben aangelegd voor de toiletten en de wastafels in de praktijkruimtes.

CV installatie

Het gebouw is voorzien van een compleet nieuw cv systeem, hier hebben wij een nieuwe Nefit Topline CV combiketel geplaatst, de begane grond is voorzien van vloerverwarming en op de verdieping zijn nieuwe Radson E-Flow radiatoren gemonteerd. De CV installatie wordt volledig geregeld door het draadloze zone regelsysteem van Honeywell.

Ventilatie

Vanwege de leeftijd van het gebouw was de ventilatie een uitdaging, het toepassen van een warmte terug winning systeem was hier erg moeilijk. Uiteindelijk is er gekozen voor een natuurlijke toevoer welke onzichtbaar is aangelegd onder de dakpannen. De afvoer van vervuilde lucht gebeurt door 2 stuks mechanische ventilatoren.

Aanleg elektra

De elektra installatie is tevens volledig vernieuwd, het gebouw is voorzien van led verlichting welke is geïntegreerd in het systeemplafond. De led verlichting is volledig dimbaar door middel van puls dimmers waardoor in alle ruimtes de gewenste lichtsterkte geregeld kan worden.

Airco

De grote groepsruimte op de verdieping is voorzien van een Samsung airco installatie zodat het binnenklimaat hier goed is te regelen.

 Bekijk andere projecten

keurmerken

facebook linkedin google twitter instagram.

website door webba logo