Pagina wordt geladen ...
zoeken

Paviljoen Nijstad

Op de voormalige zandwinlocatie Nijstad komt Paviljoen Nijstad. Reeds in 2015 waren er plannen maar nu is het dan echt zo ver dat er gebouwd wordt aan de waterplas. Zoals nu de planning is zal het Paviljoen in april klaar zijn.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

Neem dan gerust contact met ons op!

recreatie water paviljoen

Constructie Paviljoen Nijstad

19 november 2018 zijn wij begonnen met de constructie. Er stond een stevige wind en de gevoelstemperatuur is nou niet dat je zegt: Lekker strandweer! Aan het eind van de werkweek stond er al een groot deel van de constructie.

Op 28 november stond de constructie en kwam het veiligheidsbedrijf de netten hangen en de randbeveiliging plaatsen zodat onze collega's van Dak & Gevel op 30 november verder konden met de dakbeplating.

dakplaten nijstad

Warmdakplaten

Op 30 november 2018 zijn we begonnen met het monteren van de warmdakplaten. Op de eerste dag zijn er al mooi wat platen gemonteerd.

Dinsdag: het dak ligt er op. Morgen gaan we verder met de wandplaten.

wanden paviljoen

Wandbeplating

De vorm van het Paviljoen springt echt in het oog. Dit betekend echter ook dat het aanbrengen van de wandbeplating behoorlijk bewerkelijk is. Het weer werkt niet echt mee maar daar laten onze collega's zich niet door uit het veld slaan.

dakbedekking paviljoen 

Dakbedekking

In week 7 zit het dak dicht. De dakbedekking aan de recreatieplaszijde is van grijs bitumen. De bedekking aan de andere zijde is van groen bitumen.

Meer over bitumen

 

trap paviljoen

Trap

De trap in het Paviljoen is door ons vervaardigd en gemonteerd.

Het duurt niet lang meer voor het Paviljoen klaar is. Op deze pagina kunt u de voortgang van het project volgen, ook vullen wij deze steeds aan met nieuwe foto's.

Meer over trappen

plaatsing cortenstalen  reclamebord

Landmark (Reclamebord)

Bij de ingang van het terrein van het Paviljoen staat een Landmark. De term landmark wordt gebruikt om dingen aan te duiden die de interesse kunnen trekken. Studenten van het Alfa-collega hebben samen met de kunstenares Delia Bremer een ontwerp gemaakt hiervoor. Er moesten buizen van de voormalige zandwinlocatie te hergebruiken. Drie buizen rechtop verwijzen naar het verleden van het gebied.  De surfplank is gemaakt van cortenstaal. Nu is het nog staalkleurig maar over een poosje krijgt het een mooie oranje bruine roestkleur. Op 29 mei 2019 is het bord gemonteerd. Het bord is vanaf de snelweg zichtbaar en op deze manier een mooie publiekstrekker.

Recreatieruimte, hal, uitbreiding?

Interesse in wat wij voor u kunnen betekenen? Neemt u voor informatie of een adviesgesprek gerust contact met ons op!

Neem contact met ons op


Meer over bedrijfshallen

nijstad recreatie paviljoen 

paviljoen

 

 

keurmerken

facebook linkedin google twitter instagram.

hoger in Google dotsolutions