Pagina wordt geladen ...
zoeken

Luxe nieuwbouwloods

Het te bouwen bijgebouw in een buitengebied moest een landelijke uitstraling krijgen. Dit is door de toepassing van verschillende materialen prima gelukt.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

Neem dan gerust contact met ons op!

staalconstructie loods

Bijgebouw

Voor onze opdrachtgever hebben wij de nieuwbouw van een luxe bijgebouw gerealiseerd.

Omdat dit bijgebouw wordt gerealiseerd in het buitengebied, zijn hier extra esthetische eisen gesteld. Het gebouw dient een landelijke uitstraling te krijgen, en dit hebben we gerealiseerd door te kiezen voor diverse verschillende materiaalsoorten.

Op de fundering en de gewapende betonvloer van 15 cm dik hebben wij een staalconstructie geplaatst. Deze is voorzien van Noord-europees vuren houten gordingen en wandregels.

steektrap luxe loods 

Steektrap met bordes en hekwerk

Er is een houten verdiepingsvloer geplaatst. Deze is gemaakt van een houten balklaag met grenen rabatdelen.

Om deze verdieping te bereiken is er een industriële stalen steektrap met bordes gemonteerd. Rondom het bordes is een hekwerk gemonteerd. De steektrap en het hekwerk zijn voorzien van poedercoating.

Meer over trappen


gevelbeplating

Gevel- en wandbeplating

De gevels zijn voorzien van sandwichpanelen als basis, daarop zijn potdekselprofiel platen gemonteerd, uitvoering met houtnerf.

Het dak is voorzien van geïsoleerde dakpanprofielplaten. Er zijn geprofileerde stalen windveren toegepast, deze zijn voorzien van een plastisol coating. Deze coating is in meerdere kleuren leverbaar. Rond de daklijn zijn getrokken aluminium dakgoten geplaatst, deze zijn naadloos.

Het gebouw is voorzien van een  geïsoleerde roldeur en er zijn kunststof kozijnen geplaatst. In het dak zijn grote Velux dakramen geplaatst.

De installatiewerkzaamheden van dit project zijn ook door ons uitgevoerd. De binnenriolering tot 50 cm buiten de gevel is door ons aangelegd. Ook hebben wij de complete installatie van de verwarming, het elektra (volgens NEN1010), de gasvoorziening (volgens NEN1078) en de watervoorziening (volgens NEN1006) verzorgd.

Meer over sandwichpanelen

 

loods landelijke uitstraling 

Meer informatie?

Wij kunnen u adviseren over wat wij voor u kunnen betekenen op gebied van loodsbouw. Zoals u aan dit project kunt zien, kan het geheel een luxe uitstraling krijgen.

Wilt u meer informatie of een adviesgesprek? Neemt u gerust contact met ons op.

Neem contact met ons op

Meer over Loodsen


 

keurmerken

facebook linkedin google twitter instagram.

website door webba logo