Pagina wordt geladen ...
zoeken

Putdeksels en putafdekkingen


Voor putdeksels zijn tal van denkbaar toepassingen zoals bij:smeerputten, vloerputten, bufferputten, pompputten, vet- of olieafscheiders, injectieput, mestkelders (agrarisch).

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

Neem dan gerust contact met ons op!

putdeksels

Putdeksels: aluminium, staal of RVS

Putdeksels kunnen uit diverse materiaalsoorten worden gefabriceerd, afhankelijk van de toepassing.

Putdeksel voor kleine uitvoeringen: aluminium traanplaat

Voor kleine uitvoeringen die licht belast worden kan gekozen worden voor een aluminium traanplaat uitvoering. Aluminium traanplaat is uit zichzelf corrosiebestendig en hoeft niet perse geconserveerd te worden. Een ander voordeel zijn de ingewalste tranen in de bovenkant van de plaat. Deze zorgen voor een antislip oppervlak. Ook zijn de aluminium uitvoering licht van gewicht en makkelijk te verplaatsen.

Putdekels voor agrarische omgeving: stalen traanplaat

In agrarische omgevingen worden vaak putdeksels toegepast van stalen traanplaat met een verstevingsframe aan de onderzijde gelast. Deze putdeksels zijn geschikt voor hoge aslasten en worden vaak gebruikt om openingen van mestkelders af te dekken. Er kan eventueel met een trekker of vrachtwagen over deze deksels gereden worden. Het staalmateriaal dient thermisch verzinkt te worden om corrosie in een buitensituatie of agressief milieu tegen te gaan. Vaak voeren wij deze zwaardere deksel uit met een hijsoog zodat ze makkelijker te verplaatsen zijn.

Putdekels: RVS traanplaat

Ook kan er gekozen worden uit een rvs uitvoering. Ook traanplaat is in rvs materiaal leverbaar. Hierbij is de corrosie bestendigheid heel hoog en de uitstraling erg netjes. Conservering is dan ook niet perse nodig. Vaak wordt rvs toegepast in ruimtes waar hoge eisen aan hygiëne gesteld worden.

Vragen of advies over putdeksels of putafdekkingen?

Heeft u vragen of advies nodig over putdeksels of putafdekkingen? Neem gerust contact met ons op.

Gebr. Middelveld BV is specialist in constructiewerk voor productiebedrijven en agrarische toepassingen.

Neem contact met ons op


Veiligheidsvoorzieningen machines en productieomgeving

 

keurmerken

facebook linkedin google twitter instagram.

website door webba logo