Informatie aanvragen Vacatures
0528-263684
Stalen warmdakplaten

Stalen warmdakplaten

Gebr. Middelveld BV levert en monteert o.a. stalen warmdakplaten.

Voordelen van warmdakplaten

Stalen warmdakplaten

Een “warm dak” is een dak welke opgebouwd is waarbij de isolatie aan de bovenzijde van de dragende geprofileerde dakplaten is aangebracht. De waterkerende laag (dakbedekking) bevindt zich boven de isolatie. Bij platte daken wordt hiervoor doorgaans het zgn. “106-profiel” toegepast. Dit is een geprofileerde staalplaat, die wordt voorzien van isolatie (EPS, PUR, PIR of minerale wol), een dampremmende laag en tenslotte een enkele of meerlaagse dakbedekking die kan bestaan uit een bitumineuze of kunststof dakbedekking.

De profielplaten zijn leverbaar in sendzimir verzinkt of voorzien van een interieurcoating in kleur RAL 9002 en RAL 9010aan de binnenzijde. Voor akoestische verbeteringen is ook een geperforeerde uitvoering leverbaar. Hierbij wordt het profiel voorzien van een steen- of glaswolvulling.

Met een warmdak-systeem ontwerp je zeer betrouwbare vlakke daken. Rechthoekig of rond, het maakt niet uit. Zo maak je optimaal gebruik van de ruimte in een gebouw. Het materiaal is gemakkelijk te verwerken. Of het nu gaat om brandveiligheid, thermische isolatie of geluidsisolatie, met dit systeem realiseer je functionele oplossingen.

Meer over dak- en gevelbeplating