Informatie aanvragen Vacatures
0528-263684
Hallenbouw voorbeelden

Dakbeplating en dakelementen | Gevelbeplating en gevelelementen

Dakbeplating, dakelementen en gevelbeplating, gevelelementen: Gebr. Middelveld BV kan als specialist in dakbekleding en gevelbekleding voor u de levering en montage van alle denkbare dakelementen en gevelelementen verzorgen.

Overzicht dak- en gevelbekleding

Dak- en gevelelementen

Op deze pagina treft u een overzicht van de meest voorkomende producten welke door Gebr. Middelveld te leveren en te monteren is. Uiteraard leveren wij veel meer dak- en gevelbekleding o.a. voor:

 • loodsen
 • overkappingen
 • schuren
 • stallen
 • bedrijfshallen
 • voor particulieren bij de verbouwing of nieuwbouw van bijvoorbeeld een schuur of garage.
Dak- en gevelelementen
Stalen opbouwwanden

Stalen opbouwwanden

Deze bestaan uit stalen binnendozen, uitgevoerd in sendzimir verzinkt of voorzien van interieur coating en optioneel geperforeerd. Hierin wordt steen- of glaswolisolatie gedaan (al dan niet gecacheerd) in diktes van 130, 150 of 170 mm van bijvoorbeeld Rockwool, Isover of Ursa. Daarna worden er door middel van speciale afstandschroeven damwandplaten gemonteerd (horizontaal of verticaal). Bij horizontale montage van de wandplaten zal er gebruik gemaakt worden van gezette stalen omega’s.

Details bekijken
Stalen dakplaten

Enkelwandige stalen dakplaten

Wij leveren enkelwandige stalen dakplaten nl:

Kouddakplaten

Voor hellende daken leveren wij enkelwandige stalen dakplaten ook wel kouddakplaten genoemd, in verschillende diktes. Deze zijn in tal van kleuren en coatings te krijgen. Optioneel verkrijgbaar met anticondensvilt (ook wel anticondensdoek genoemd) tegen druppen en geluiddempend.

Warmdakplaten

Voor platte daken leveren wij enkelwandige stalen dakplaten, warmdakplaten genaamd. Hierop wordt isolatie en kunststof of bitumineuze dakbedekking aangebracht. Meest gangbare profielen zijn het 106R, het 153R en het 158R profiel, verkrijgbaar in verschillende diktes afhankelijk van de te halen overspanning, in sendzimir verzinkte uitvoering of met interieur coating, ook verkrijgbaar met perforatie in verschillende types

Allround Dakspecialist

Of het nu om een hellend dak gaat of om een plat dak: de specialisten van Gebr. Middelveld BV kunnen u voorzien van alle informatie wanneer het gaat om dakbeplating voor bijvoorbeeld hallen, stallen, schuren en loodsen. Dat geldt voor zowel industriële bouw en agrarische bouw, maar ook voor particulieren.

Details bekijken
Stalen warmdakplaten

Stalen warmdakplaten

Stalen warmdakplaten: wij verzorgen zowel de levering als montage. Met een warmdak-systeem ontwerp je zeer betrouwbare vlakke daken.

Details bekijken
Stalen kouddakplaten

Stalen kouddakplaten

Gebr. Middelveld BV levert en monteert kouddakplaten.  De stalen dakplaten bevestigt men met stalen RVS zelfborende schroeven op de gordingen.

Details bekijken
Dakpanprofielen

Dakpanpanelen of dakpanplaten

Gebr. Middelveld BV levert en monteert dakpanplaten en dakpanpanelen. Voordelen: stormbestendig, lange levensduur en relatief gemakkelijk te monteren.

Details bekijken
Stalen dakpanelen

Stalen dakpanelen

Gebr. Middelveld levert en monteert stalen dakpanelen. Dakpanelen worden gekenmerkt door een sterk geprofileerde buitenplaat (trapezium-, golf- of dakpanmotief).

Details bekijken
Ventilatienok in stal

Ventilatie lichtnokken

De stalnok heeft een functie van daglichtvoorziening en luchtafvoer (ventilatie). De meeste nokken zijn uitgevoerd met meerwandige polycarbonaat lichtplaten. Door de isolerende werking van de lichtplaten wordt condensvorming aan de onderzijde beperkt waardoor de beplating beter droog blijft en een minimum aan vuil aantrekt.

Het polycarbonaat plaatmateriaal is in heldere en opale kleur leverbaar: (1 zijde opaal en 1 zijde glashelder uitvoeren is uiteraard ook mogelijk)

 • Helder: Lichtdoorlatendheid circa 80 %, zondoorlatendheid circa 85 %
 • Opaal (melkwit): Lichtdoorlatendheid circa 50%, zondoorlatendheid ca. 70%

Soorten nokken:

 • Opennok (schoorsteenuitlaat)
 • CV-nok in zadeldak- of gebogen vorm (2 zijden uitlaten)
 • Oversteeknok
 • Dichte zadelnok
 • Gebogen lichtstraat
Details bekijken
Sandwichpanelen gevel

Sandwich panelen

Gebr. Middelveld BV levert en monteert sandwichpanelen (zowel wandpanelen als dakpanelen). Voor schuren, loodsen, stallen en bedrijfshallen.

Details bekijken
Zetwerk en afwerkstukken

 Zetwerk en afwerkstukken

Levering en montage van de juiste afwerkstukken maken uw bedrijfshal, loods, stal of schuur compleet en geven uw pand uitstraling en cachet. U kunt bij ons zetwerk bestellen tegen zeer scherpe tarieven.

Details bekijken
Staalplaatbetonvloeren

Staalplaatbetonvloer

Een staalplaatbetonvloer is een systeembetonvloer waarbij een geprofileerde staalplaat als verloren bekisting dient. Voor levering en montage kunt u terecht bij Gebr. Middelveld.

Details bekijken
Stalen wandpanelen

Stalen wandpanelen

Stalen wandpanelen hebben een aantal voordelen. Ze zijn sterk warmte- en geluidsisolerend, licht van gewicht,duurzaam en In meerdere kleuren en coatingen verkrijgbaar (geldt zowel voor de binnen- als de buitenplaat).

Details bekijken
Stalen wandplaten

Stalen wandplaten

Enkelwandige stalen wandplaten worden in de volksmond ook wel damwandplaten genoemd. Deze wandplaten kunnen ook zowel horizontaal als verticaal gemonteerd worden. We leveren diverse merken zoals:

 • Joris Ide
 • Hardeman
 • SAB-profiel
 • Finish Profiles
 • Falk, Van Delft profielen
 • SDW-profiel.
Details bekijken