Pagina wordt geladen ...
zoeken

Scheidingswand aanpassen en herindelen bedrijfshallen

Scheidingswanden aanpassen voor herindelen bedrijfshal en bestaande constructies wijzigen of hulpconstructies aanbrengen?  Wij leveren constructiewerk op maat!

Voor een bedrijf in de automotive (servicecentrum voor trucks, getrokken materieel en bestelwagens) verplaatsten wij een scheidingswand.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

Neem dan gerust contact met ons op!

hulpconstructie

Loskoppelen bestaande constructie

Om de scheidingswand te kunnen verplaatsen, moest de scheidingswand losgekoppeld worden van de bestaande staalconstructie, de bestaande ligger en kolommen van de vloer.

Toen de wijziging was doorgevoerd kon de wand in zijn geheel verplaatst worden met behulp van een kraanbaan.

scheidingswand aanpassen

Aanpassing staalconstructie: nieuw portaal

De wand is gemonteerd op de nieuwe locatie en gelast aan de bestaande constructie.

Om dit te realiseren was een aanpassing van de staalconstructie nodig en werd er een nieuw portaal geplaatst. Bij de staalconstructie is ook rekening gehouden met het verplaatsen van een dubbele deur inclusief beplating.

staalconstructie scheidingswand

Stalen hulpconstructie

Ten behoeve van de sandwich borstwering is een stalen hulpconstructie geplaatst met extra voorzieningen.

Tevens is een sandwichpaneel (binnenwand paneel, wit/wit staalplaat beide zijden) geplaatst. De wand bestaat volledig uit doorzichtig PVC folie, welke met klemstrippen op de hulpconstructie gemonteerd is.

scheidingswand

Scheidingswand op een bordes

In een fabriek hebben wij een scheidingswand aangebracht. De scheidingswand is geplaatst op een bordes. Door de vele sparingen was dit een heel bewerkelijke klus en door de plek waar de wand moest worden aangebracht moest er ook nog eens op hoogte worden gewerkt, dit is gerealiseerd door het gebruik van een hoogwerker. 

 vouwwand

Constructie t.b.v. vouwwand

Voor het ophangen van een vouwwand heb je een betrouwbare constructie nodig.

Afscheiding in ruimte door vouwwand

In de ruimte van een recreatiepark moet er een schuifwand geplaats worden.

Omdat de panelen van deze wand behoorlijk gewicht hebben is hiervoor een behoorlijk zware constructie nodig. Wij hebben de balk geplaatst waarop later de rails van de vouwwand bevestigd moet worden. Ook hebben wij in de werkplaats de constructie gemaakt waar de deuren aanhangen zodra de wand is ingeschoven. De panelen van de wand vallen dan weg tussen de muurtjes.

constructie vouwwand

Constructiewerk bedrijfshallen en productiehallen

Wanneer u wijzigingen wilt aanbrengen in de staalconstructie bij uw bedrijfshal dan bent u bij Gebr. Middelveld BV aan het juiste adres.

Wij zijn o.a.  gespecialiseerd in de utiliteitsbouw en industriebouw. Hebt u vragen of wilt u advies? Neemt u gerust contact met ons op.

Neem contact met ons op

Renovatie bedrijfshal

keurmerken

facebook linkedin google twitter instagram.

website door webba logo