Pagina wordt geladen ...
zoeken

Aanrijdbeveiliging en doorrijdbeveiliging

Veiligheid in en om het bedrijfsterrein is essentieel. Ter bescherming van uw bedrijfspand maken wij aanrijdbeveiliging en doorrijdbeveiliging op maat.

Uw bedrijfspand beveiligen dat kan door:

  • het plaatsen van vangrails
  • aanbrengen van staalplaat
  • plaatsen van stalen buispalen en beschermpalen bij overheaddeuren
  • plaatsen van afschermhoekstukken
  • plaatsen van stalen beveiliging bij bestaande kolommen
  • oprijdplaten en schopplaten bij toegangsdeuren

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

Neem dan gerust contact met ons op!

Aanrijdbeveiliging

Aanrijdbeveiliging rond onze zaagtafel

Rond onze zaagtafel hebben wij een aanrijdbeveiliging gemaakt van constructiebuis. De kleurstelling geel-zwart maken deze constructie extra zichtbaar.

Aanrijdbeveiliging

Aanrijdbeveiliging

Aanrijdbeveiliging
Oplossingen voor aanrijdbeveiliging en doorrijdbeveiliging

Binnen bestaande bedrijfspanden en productieruimtes zijn er vaak veel interne transport bewegingen met heftrucks, zijladers, palletwagens en transportwagens.

Er is een continu gevaar voor het beschadigen van muren, stellingen, kolommen en producten. Ook lopen de mensen gevaar om aangereden te worden. Wij hebben diverse aanrijdbeveiligingen geproduceerd door de jaren heen en hebben de meest complexe reparaties aan bedrijfspanden gedaan.

Vangrails

Een vorm van aanrijdbeveiliging is het monteren van vangrail die we kennen uit de wegenbouw. Er worden kolommen vast geboord op de betonvloer, of bijvoorbeeld op betonnen stelconplaten d.m.v. schroefankers. De vangrail wordt gekoppeld aan de kolommen, en desgewenst afgewerkt met hoekstukken en eindstukken. Gebr. Middelveld levert en monteert alle gangbare vangrail materialen.

Staalplaat

Een aanrijdbeveiliging kan ook bestaan uit staalplaat, wat over bestaande gevelpanelen als sandwichpanelen wanden gemonteerd wordt. Gevelbekleding heeft vaak een staaldikte van ca. 0,5mm en zal bij de minst of geringste aanraking beschadigen of deuken. Door steviger plaatwerk over de wanden te monteren ontstaat een solide basis.

Stalen beveiliging bij bestaande kolommen

Ook bestaat de mogelijkheid om bestaande kolommen te voorzien van stalen beveiliging. Er kan ook een betonnen beveiliging geplaatst worden, door een betonkolom om de staalkolom te storten.

Stalen buispalen

Wij maken onder andere stalen buispalen, die volgestort worden met beton, die gemonteerd worden op hoeken van bedrijfspanden en bij ingangen en overheaddeuren.

Veiligheid: in en om het bedrijf

Veiligheid in en om het bedrijfspand is belangrijk zowel voor medewerkers als klanten. Maar ook ter voorkoming van schade aan bedrijfspanden, toegangsdeuren, poorten of magazijnstellingen.

Veiligheidsvoorzieningen

Wij kunnen u adviseren op het gebied van veiligheidsvoorzieningen

Gebr. Middelveld BV is o.a. specialist in veiligheidsvoorzieningen bij bedrijven zoals kooiladders, veilige trappen en balustrades, doorvalbeveiliging etc.

Neem voor meer informatie contact met ons op.

Neem contact met ons op

keurmerken

facebook linkedin google twitter instagram.

website door webba logo