Pagina wordt geladen ...
zoeken

Dakrenovatie: stallen, bedrijfshallen, schuren en loodsen

Dakrenovatie, dakvernieuwing: stallen, hallen schuren en loodsen. Ook asbestdakrenovaties. Specialist in dakbekleding en dakbeplating. Levering en montage! Gebr. Middelveld BV is specialist in (asbest)dakrenovaties in de utiliteitsbouw: industriebouw en agrarische bouw. Wilt u uw dak vernieuwen of renoveren?

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

Neem dan gerust contact met ons op!

dakinspectie

Renovatie van uw dak in 3 stappen

Of het nu gaat om een dak van 100m² of 5000m²: Gebr. Middelveld BV werkt volgens een stappenplan de dakrenovatie voor u af. Wij zijn gespecialiseerd in LINKrenovaties van o.a. hallen.

Inventariseren

Dakrenovatie begint met een goede inventarisatie van uw wensen. Maar ook is het belangrijk om te kijken naar uw huidige dak. In hoeverre zit er asbest in de huidige materialen? Een asbestinventarisatie is een onderdeel van de eerste stap, namelijk komen tot een gedegen analyse en plan van aanpak.

asbestinventarisatie

Saneren

Indien er sprake is van asbest kunnen wij de asbestsanering voor u uitvoeren op een deskundige wijze zodat u aan alle wettelijke eisen voldoet. Ook het doen van de sloopmelding bij uw gemeente wordt door ons verzorgd.

asbestsanering

Monteren

Tot slot monteren wij het nieuwe dak en eventueel de zonnepanelen. Wilt u tijdens de renovatie nog andere werkzaamheden uitgevoerd hebben of wilt u wellicht nog iets wijzigen? Geen probleem, in overleg is alles mogelijk.

Dakinspectie

Wilt u weten in welke staat uw dak zich bevindt? Dan kunt u bij ons terecht voor een dakinspectie. Soms is een dakinspectie urgent bijvoorbeeld bij stormschade, roestvorming, slijtage, lekkage of wegens asbeststoffen op uw dak.

Projecten dak & gevel

dakrenovatie groningen

Asbestdakrenovatie en asbestsanering schuur te Hellum (Groningen)

Voorbeeld project: dakrenovatie te Hellum (Groningen)

Circa 800 m² asbest golfplaten op dak en gevels gesaneerd. Over een breedte van 15 m¹ is de staalconstructie 1 meter verhoogd. Er zijn nieuwe asbestvrije vezelcement golfplaten gemonteerd op het dak. Op de wanden is buitenom damwand beplating gemonteerd. Het plafond dmv Powerline isolatieplaten, de wanden dmv geïsoleerde sandwichpanelen. Aan voor- en achterzijde zijn nieuwe aluminium goten gemonteerd.

Meer over asbestsanering

renovatie schuur zonnepanelen

Plaatsing PV panelen of zonnepanelen

Wilt u een dakrenovatie laten uitvoeren en meteen gebruik maken van duurzame energie?

Wij kunnen ook de plaatsing van zonnepanelen of PV panelen voor u verzorgen! Graag informeren wij u over de mogelijkheden en voordelen zonnepanelen, eventuele kosten en subsidiemogelijkheden.

Wenst u een adviesgesprek plannen over zonnepanelen?

Meer informatie of advies?

Gebr. Middelveld BV is specialist in dakrenovatie (en gevelrenovatie) zowel in de utiliteitsbouw en industriebouw. 

Wilt u meer informatie of een vrijblijvend adviesgesprek? Neemt u gerust contact met ons op!

Neem contact met ons op

Meer over Dak & Gevel

 

keurmerken

facebook linkedin google twitter instagram.

zoekmachine marketing dotsolutions