Informatie aanvragen Vacatures
0528-263684
Ventilatie lichtnokken

Lichtnokken en ventilatienokken: levering en montage

Lichtventilatienokken zorgen voor de juiste lichtinval en ventilatie in uw loods, stal, of bedrijfshal. Gebr. Middelveld BV levert en monteert lichtventilatienokken van hoge kwaliteit.

Ventilatie en daglicht

Ventilatie en daglicht

Of het nu om de bouw of renovatie van een loods, stal, fabriekshal, bedrijfshal, manege of schuur gaat, daglichttoetreding is altijd iets om goed over na te denken. Daglicht verhoogt de productiviteit en het welzijn van mensen die in het pand werken.

Bij met name stallen is ook een goede ventilatie van groot belang voor het (dieren)welzijn, hiervoor zijn diverse typen verkrijgbaar. 

Deskundig advies

De ene ventilatienok is de andere niet. Ze zijn er in tal van verschillende soorten en maten. Dat geldt ook voor lichtnokken. Soms is er de combinatie, de lichtventilatienok.  Gebr. Middelveld BV is specialist in stallen- en hallenbouw en kan u adviseren welke lichtnok of ventilatienok het beste bij uw plannen past.

 

Wat voor lichtventilatienokken?

Ventilatie en daglicht Lichtventilatienok

Wij leveren en monteren lichtnokken, ventilatienokken en lichtstraten van onder andere: Oostra, Wildeboer, FKM, Altec, van Boven en Atlas Acomfa. Gebr. Middelveld levert en monteert o.a. de volgende lichtventilatienokken:

Open lichtventilatienokken

Optioneel uit te voeren i.c.m. nokgoten om regenwater op te vangen en af te voeren. Polycarbonaat lichtplaten van 10 mm dik in kleur glashelder of opaal (melkwit). Verkrijgbaar in diversen breedten en voor diverse dakhellingen.

Lichtventilatienokken met tweezijdige uitstroom

Polycarbonaat lichtplaten van 10 mm dik in kleur glashelder of opaal (melkwit). Verkrijgbaar in diversen breedten en voor diverse dakhellingen (vorm: gebogen en zadeldak).

Oversteek-lichtventilatienokken.

Polycarbonaat lichtplaten van 10 mm dik in kleur glashelder of opaal (melkwit). Verkrijgbaar in diversen breedten en voor diverse dakhellingen.

Vlakke “dichte” lichtstraten in de nok voor hellende daken

Polycarbonaat lichtplaten in kleur glashelder of opaal (melkwit). Verkrijgbaar in diversen breedten en voor diverse dakhellingen (vorm: gebogen en zadelnok).

Vlakke “dichte” lichtstraten voor platte daken

Polycarbonaat lichtplaten van 10 mm dik in kleur glashelder of opaal (melkwit). Verkrijgbaar in diversen breedten (vorm: gebogen).

 

Meer informatie of advies over ventilatienokken?

Meer informatie over ventilatienokken

Gebr. Middelveld BV levert en monteert o.a. ventilatienokken zowel in de agrarische als industriële bouw.

Wilt u meer informatie of een vrijblijvend adviesgesprek? Neemt u gerust contact met ons op!

Levering en montage dakelementen