Pagina wordt geladen ...
zoeken

Enkelwandige stalen dakplaten (warmdakplaten en kouddakplaten)

 

Voor levering en montage van enkelwandige stalen dakplaten bent u bij Gebr. Middelveld BV aan het juiste adres. Wij leveren zowel kouddakplaten als warmdakplaten.

stalen warmdakplaten

Stalen warmdakplaten: levering en montage

Gebr. Middelveld BV levert en monteert stalen warmdakplaten. Met een warmdak-systeem ontwerp je zeer betrouwbare vlakke daken.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

Neem dan gerust contact met ons op!

Voor platte daken leveren wij enkelwandige stalen dakplaten, warmdakplaten genaamd. Hierop wordt isolatie en kunststof of bitumineuze dakbedekking aangebracht. Meest gangbare profielen zijn het 106R, het 153R en het 158R profiel, verkrijgbaar in verschillende diktes afhankelijk van de te halen overspanning, in sendzimir verzinkte uitvoering of met interieur coating, ook verkrijgbaar met perforatie in verschillende types

Rechthoekig of rond, het maakt niet uit. Zo maak je optimaal gebruik van de ruimte in een gebouw. Het materiaal is gemakkelijk te verwerken. Of het nu gaat om brandveiligheid, thermische isolatie of geluidsisolatie, met dit systeem realiseer je functionele oplossingen.

Stalen warmdakplaten

kouddakplaat 

Stalen kouddakplaten

Voor hellende daken leveren wij enkelwandige stalen dakplaten ook wel kouddakplaten genoemd, in verschillende diktes. Deze zijn in tal van kleuren en coatings te krijgen. Optioneel verkrijgbaar met anticondensvilt (ook wel anticondensdoek genoemd) tegen druppen en geluiddempend.

Gebr. Middelveld BV levert en monteert stalen kouddakplaten. De stalen dakplaten bevestigt men met stalen RVS zelfborende schroeven op de gordingen.

Stalen kouddakplaten

Levering en montage dakelementen

Of het nu om een hellend dak gaat of om een plat dak: de specialisten van Gebr. Middelveld BV kunnen u voorzien van alle informatie wanneer het gaat om dakbeplating voor bijvoorbeeld hallen, stallen, schuren en loodsen.

Dat geldt voor zowel industriële bouw en agrarische bouw, maar ook voor particulieren.

Meer informatie of advies over stalen dakplaten?

Gebr. Middelveld BV levert en monteert o.a. stalen dakplaten zowel in de agrarische als industriële bouw.

Wilt u meer informatie of een vrijblijvend adviesgesprek? Neemt u gerust contact met ons op!

Neem contact met ons op

Meer over dak en gevelelementen

 

 

keurmerken

facebook linkedin google twitter instagram.

website door webba logo