Pagina wordt geladen ...
zoeken

Deuren: loopdeuren, roldeuren, schuifdeuren, taatsdeuren en overheaddeuren

Loopdeuren, schuifdeuren, roldeuren taatsdeuren en overheaddeuren leveren wij op maat.

Toepassingen zijn divers zowel in de woningbouw maar ook bij kantoren, bedrijfshallen en agrarische bouw.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

Neem dan gerust contact met ons op!

schuifdeuren

Schuifdeuren

Schuifdeuren worden veelal toegepast in de utiliteitsbouw maar ook in de woningbouw. Bij Gebr. Middelveld maken en monteren we schuifdeuren op maat zowel geïsoleerd als ongeïsoleerd.

Ongeïsoleerde deuren worden opgebouwd uit een frame van stalen koker profielen waar damwand op wordt bevestigd terwijl geïsoleerde schuifdeuren worden opgebouwd uit sandwichpanelen en rondom voorzien van verzinkte stalen U-profielen of aluminium U-profielen. De dikte van de deuren is afhankelijk van de gewenste Rc-waarde en dus van de dikte van de sandwichpanelen.

De deuren worden opgehangen met een degelijke boven geleiding met gelagerde wielen. Deze wielen rollen door een rail welke dmv in hoogte verstelbare railhouders worden bevestigd aan de constructie. Standaard worden er hoeklijnen met sleufgaten gelast aan de staalconstructie (bovenligger), maar er kunnen ook “losse” ophang steunen worden gemaakt, zodat de deur aan een houten constructie of aan metselwerk gemonteerd kan worden. De onderzijde van de deuren worden voorzien van een U-profiel , waarmee de deur over de ondergeleiding schuift. De ondergeleiding, (de zogenaamde sloffen, bootjes of kano’s) worden op de beton geboord en worden meestal uitgevoerd in staal, maar kunnen ook uitgevoerd worden in kunststof. De schuifdeuren worden voorzien van handgrepen en grendels om de deuren makkelijk te openen en (af) te sluiten.

 overheaddeur

Overheaddeuren of sectionaaldeuren

Overheaddeuren ook wel sectionaaldeuren, bedrijfsdeuren of industriedeuren genoemd,  leveren en monteren wij via onze importeur. Deze deuren kennen een breed scala aan kleuren, afmetingen en uitvoeringen en zijn opgebouwd uit een 45mm. dik sandwichpaneel. De bediening kan zowel handbediend zijn dmv een touw- of kettingtakel of elektrisch bediend eventueel in combinatie met afstandsbediening. Ook kunnen de deuren worden voorzien van glassecties en/of van een loopdeur met lage drempel. Tbv van de waterkering in de vloer hebben wij standaard thermisch verzinkte instorthoeklijnen met aangelaste ankertjes op voorraad in de lengtes van 6 en 7 mtr., die we uiteraard ook op maat kunnen afzagen. Ook maken wij speciale uitvoeringen op elke gewenste maat.

Meer over overheaddeuren

snelroldeur 

Snelroldeuren


 Snelroldeuren hebben voordelen wanneer het openen en sluiten van de deur met snelheid moet plaatsvinden.

Maar er zijn meer voordelen zoals een veilige bediening of de grote toegankelijkheid.

Meer over snelroldeuren

Loopdeuren

Ook levert en monteert Gebr. Middelveld loopdeuren in alle soorten en maten. Zo leveren en monteren we geïsoleerde stalen loopdeuren maar ook voor kunststof deuren bent u bij ons aan het juiste adres. De stalen loopdeuren kennen een aantal vaste hoogte en breedte maten terwijl de kunststof loopdeuren in elke gewenste maat en in vele kleuren verkrijgbaar zijn.

taatsdeur 

Taatsdeuren

Een taatsdeur is niet gescharnierd op een hoek. Vaak wordt een taatsdeur toegepast bij zware deuren.

Een taatsdeur draait om zijn verticale as en de draaipunten bevinden zich aan de boven- of onderkant van de deur.  Een taatsdeur heeft uitstraling en heeft geen kozijn of scharnier nodig. Taatsdeuren sluiten vanzelf na gebruik of bij brand.  Toepassingen zijn divers: zowel voor de woningbouw als voor kantoren (binnendeuren en buitendeuren).

Gebr. Middelveld BV ontwerpt en levert taatsdeuren op maat.

Stalen deuren op maat

Gebr. Middelveld BV ontwerpt, levert en monteert stalen deuren op maat.

Ervaren constructeurs maken precies die deur die u maar wenst. Zowel in de woningbouw als bij kantoren, bedrijfshallen, loodsen en agrarische bouw (utiliteitsbouw).

Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op.

Neem contact met ons op

Staalconstructie

 

keurmerken

facebook linkedin google twitter instagram.

website door webba logo