Pagina wordt geladen ...
zoeken

Traanplaat

Traanplaat is bij ons te verkrijgen in RVS, Staal of Aluminium. Wij kunnen de platen op maat knippen maar ook zetwerk kunnen wij voor u verzorgen.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

Neem dan gerust contact met ons op!

traanplaat aluminium

Diverse toepassingen

Traanplaat is een plaat met een daarin een verhoogd reliëf.

Meestal bestaat het reliëf uit traanvormige druppels (enkele tranen, of in groepjes van 2 of 5). De tranen zijn in de plaat gewalst, hierdoor steken ze boven het vlakke deel van de plaat uit. Het licht ongelijkmatige oppervlak zorgt voor grip tegen uitglijden. Traanplaat is meestal van staal, aluminium of RVS gemaakt. Er zijn ook andere vormen van het reliëf bijvoorbeeld: rijstkorrels, ellipsen, zigzag-motief.

Je kunt traanplaat op allerlei manier toepassen, niet alleen voor praktische doeleinden maar het is ook zeer geschikt voor het creëren van een industriële uitstraling.

Praktisch toegepast zien we het vaak bij oprijplaten of drempelplaten voor rolstoelen en/of rollators, ook kan het worden gebruikt voor putdeksels, en bordessen. Wij hebben traanplaat toegepast in een van onze projecten: Laadbakdeksel of tonneau cover.

Als het gaat om de uitstraling die traanplaat heeft wordt het gebruikt als wandbekleding, meubelbekleding, tafelbladen, traptreden en afdichting.

Voor advies kunt u bij ons terecht.

U kun desgewenst ook materiaal laten ponzen, boren en knippen op maat.

Neemt u om de mogelijkheden te bespreken gerust contact met ons op.

Neem contact met ons op

Staalleverancier

 

keurmerken

facebook linkedin google twitter instagram.

website door webba logo