Pagina wordt geladen ...
zoeken

Lekkages: waterlekkage of gaslekkage?

Lekkages: waterlekkage of gaslekkage? Is er sprake van lekke afvoeren, riool? Hebt u waterlekkage bij de CV ketel? Druppelende kranen? Lekkages: bij woning, bedrijfspand of kantoor? Gebr. Middelveld kan u van dienst zijn bij het opsporen of verhelpen van lekkages. Wat voor lekkages zijn er?

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

Neem dan gerust contact met ons op!

lekkage cv ketel

Waterlekkage bij CV ketel, CV installatie of radiatoren

Hebt u lekkage bij uw CV ketel? Of lekt het bij een radiator, ventiel of expansievat?

Een gevolg kan zijn dat er te weinig druk in de installatie aanwezig is. U kunt dat zien aan de manometer. Belangrijk om de CV installatie bij te vullen met water. Maar als er echt sprake is van lekkage dan moet deze uiteraard verholpen worden.

Ook bij vloerverwarming kan lekkage ontstaan. Oorzaken kunnen legio zijn zoals koppelingen die niet goed zijn aangesloten.

Storing CV ketel

verstopte afvoeren 

Waterlekkage bij afvoeren of riool

Lekkages bij afvoeren of riool kunnen gemakkelijk ontstaan in de keuken, badkamer of toilet. Breuken in het riool kunnen in principe overal lekkage veroorzaken ook op andere plaatsen in uw woning. Meestal gaat dit gepaard met stankoverlast en rioollucht.

Riolering

Lekkende kranen

Lekkende kranen zorgen voor verspilling van water. De oorzaak is vaak kalkaanslag of verouderde rubbers.

Vaak kunt u dit zelf verhelpen door bijvoorbeeld de rubbers in de kraan te vervangen.

waterleiding lekkage 

Waterleiding

Lekkage bij de waterleiding kan ontstaan door verouderde leidingen, slijtage van rubbers tussen de verschillende koppelstukken, slijtage van de koppelingen zelf. Ook beschadiging van het leidingwerk kan een oorzaak voor lekkage zijn. Wanneer het leidingwerk is ingefreesd in de muur kan er ook lekkage ontstaan bij muren of vloeren.

Waterleiding

 gasleidingen vervangen

Gaslekkages

Gaslekkages kunnen ontstaan bij de CV ketel, geiser, gasfornuis, gaskachel. Vaak zijn de gasleidingen poreus geworden, verouderd of niet goed aangesloten. Gaslekkages zijn uiteraard niet zonder gevaar. Sluit dus meteen de hoofdtoevoer af en doe de ramen en deuren open wanneer u een gaslucht ruikt in uw woning. Gebruik geen vuur en neem meteen contact met ons op. Wij zijn een erkend installatiebedrijf.

Stankoverlast: gaslucht

 lekke regenpijp

Lekkage bij het dak

Daklekkages zijn niet alleen vervelend maar soms ook heel lastig. Want waar zit de lekkage precies? Gebr. Middelveld kan u van dienst zijn bij het verhelpen van daklekkages zoals:

  • lekkage bij het dak van uw woning door gescheurd of verouderd lood
  • lekkages bij dakkappellen of bij platte daken (EPDM of bitumen)
  • lekke regenpijpen of dakgoten

Daklekkages

Advies of informatie?

Heeft u advies of informatie nodig? Gebr. Middelveld installatietechniek kan u van dienst zijn bij storingen, stankoverlast, lekkages en verstoppingen. Zijn er problemen in uw woning, kantoor of bedrijfshal? Neemt u meteen contact met ons op!

Neem contact met ons op

Storingen

keurmerken

facebook linkedin google twitter instagram.

website door webba logo