Pagina wordt geladen ...
zoeken

Verstoppingen badkamer, toilet of keuken, riool of afvoer?

Verstoppingen in de badkamer, toilet of keuken kunnen ontstaan door een verstopt riool of verstoppingen bij de keukenafvoer, afvoeren in de badkamer of bij het toilet. Gebr. Middelveld kan u van dienst zijn wanneer u last hebt van verstopte afvoeren of riolering.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

Neem dan gerust contact met ons op!

verstopping badkamer

Badkamer, keuken of toilet

Verstoppingen in de badkamer ontstaan vaak doordat er haren of gel in de afvoeren terecht komen. Hierdoor kunnen doucheputjes verstopt raken en er kan ook een verstopping in de afvoer en het riool ontstaan. Het regelmatig schoonmaken van doucheputjes is verstandig.

Ook in de keuken kunnen verstoppingen ontstaan zoals bij de keukengootsteen of keukenafvoer. Verstoppingen ontstaan vaak doordat vet of etensresten samenklonteren.

Wanneer u een toilet hebt in uw douche kan er ook een verstopping ontstaan in het riool. Wanneer de verstopping niet te diep zit, kunt het wellicht zelf nog oplossen. Is dat niet het geval dan is het verstandig om contact met ons op te nemen.

verstopte afvoeren 

Verstopte afvoeren of riolering

Verstoppingen bij afvoeren kunnen tal van oorzaken hebben. Is er sprake van een verstopt riool dan zal dit doorwerken op de afvoeren in uw woning zoals bij wastafels, gootstenen, douchecabine, ligbad of doucheputje.

Vaak veroorzaakt een verstopte afvoer een overstroming. U merkt dat het water niet meer weg wil. Soms kunt u verstoppingen zelf oplossen. In ieder geval is het van belang om te controleren waar de verstopping vandaan komt. Gebr. Middelveld kan u daarbij van dienst zijn.

Riolering

vergaarbak zink 

Dakgoten en regenpijpen

Ook dakgoten en regenpijpen kunnen verstopt raken. Dat kan tot gevolg hebben dat er water binnendringt in uw woning.

Ook kan het leiden tot lekkages omdat het water nergens naar toe kan. U kunt het voorkomen door in ieder geval regelmatig de dakgoten bladvrij te maken. Ook kunt u een bladvanger plaatsen bij de goot, regenpijp of bij plat dak afvoeren.

Dakgoten

Advies of informatie?

Heeft u advies of informatie nodig? Gebr. Middelveld installatietechniek kan u van dienst zijn bij storingen, stankoverlast, lekkages en verstoppingen. Zijn er problemen in uw woning, kantoor of bedrijfshal? Neemt u meteen contact met ons op!

Neem contact met ons op

Storingen

 

keurmerken

facebook linkedin google twitter instagram.

website door webba logo